‘Ex on the Beach: Double Dutch’ elke zondag te zien op MTV en vanaf 9 april ook beschikbaar op Streamz

‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’ is elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV België en vanaf 9 april verschijnen alle afleveringen ook op Streamz. Daarin is Megan Desaever (23), vooral bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’, voor de tweede keer te zien. Ze was namelijk meteen de eerste ex die aanspoelde in het zogenaamde ‘All Stars’-seizoen van de reeks. 

Meer krantenkoppen in België

Christophe Vekeman en Kristien Hemmerechts over hun (her)bekering: “Katholieke geloof is niet superieur, maar wel het ware geloof”

Er ging een kleine schokgolf door literair Vlaanderen toen Christophe Vekeman (51) en Kristien Hemmerechts (68) op ongeveer hetzelfde moment een boek uitbrachten waarin ze getuigen over hun (her)bekering tot het katholieke geloof. Twee schrijvers met een grote mond die getransformeerd zijn tot brave gelovigen: hoe is het – in godsnaam – zover kunnen komen?

Lees meer »

Leverkusen schrijft geschiedenis: kampioen wint ongeslagen de Bundesliga – Miraculeuze ontsnapping Union Berlin in blessuretijd

Bayer Leverkusen heeft geschiedenis geschreven in Duitsland. De landskampioen won met 2-1 van Ausburg, en blijft zo als eerste Duitse ploeg in de geschiedenis een volledig seizoen ongeslagen in de Bundesliga. Terwijl wist Union Berlin zich op wonderbaarlijke wijze te handhaven. In de blessuretijd ging het voorbij Freiburg, waardoor het de degradatiedans ontsnapt.

Lees meer »

Richard en Rosalie vieren diamant

Richard Comein is in 1940 geboren in Oostende en zijn toekomstige echtgenote, Rosalie Dewitte, zag het levenslicht in Vosselaar in 1942.
The post Richard en Rosalie vieren diamant appeared first on KW.be.

Lees meer »

Als kind alcoholverslaafde vader is Chris D. Morton uit ‘Sing Again’ waakzaam: “Ik weiger alcohol te drinken om me beter te voelen”

Zijn overleden vader – en zanger – Dick zou trots geweest zijn: volgende week schittert politieman Chris D. Morton (45) in de finale van ‘Sing Again’. Chris is dankbaar voor de muzikale genen die hij van zijn vader erfde, maar op een ander vlak wil hij niet in zijn voetsporen treden. “Mijn vader was twintig jaar lang alcoholist, hij is

Lees meer »

Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’

Met een positieve campagne wil Oostende het bouwafval dat in het milieu terecht komt, beperken. “De aanpak is uniek aan de kust en kan als voorbeeld dienen voor bouwprojecten in de buurt van water”, zegt Tim Corbisier van de Proper Strand Lopers.
The post Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Baby’s krijgen rijksregisternummer bij geboorte

Baby’s zullen in de toekomst vanaf de geboorte al een rijksregisternummer kunnen krijgen. Dat is althans het doel van een wetsontwerp dat vrijdag groen licht kreeg van de ministerraad. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) is het zinvol dat een pasgeborene een rijksregisternummer kan krijgen, zodat hij kan genieten van rechten op het vlak van sociale zekerheid.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Pete Carpenter

06:01 Pieter Timmermans, de VBO-CEO, slaapt niet meer. ‘Hij heeft nochtans veel geslapen’, hebben wij een bevriend entrepreneur ooit horen zuchten, maar nu dus niet meer. VBO-CEO betekent: gedelegeerd bestu…

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïne zegt Russische aanslagen te hebben verijdeld in Kiev – Vier doden in bezet Oekraïne en in Russisch grensgebied

Bij een zware explosie in een appartementsgebouw in de Russische oblast Belgorod zijn volgens de Russische autoriteiten vijftien mensen om het leven gekomen. Moskou houdt Oekraïne verantwoordelijk, maar over die versie van de feiten bestaat redelijke twijfel. De Zweedse premier Ulf Kristersson zegt intussen dat zijn land ervoor open staat om Amerikaanse kernwapens te plaatsen mocht het ooit tot een

Lees meer »

Zeven politici, twee dagen, één kasteel. Achter de schermen van ‘Het conclaaf’ van Eric Goens: “Een positieve dynamiek? Helemaal mislukt”

Vanavond start op VTM een vierdelige reeks, waarin Eric Goens zeven politieke kopstukken een weekend lang opsloot in een kasteel in de Ardennen. De politici kregen het vuur aan hun schenen gelegd, door Goens én de andere deelnemers. Van Bart De Wever die een staking afkondigde tot premier De Croo die ervandoor ging: wij doken achter de schermen van ‘Het

Lees meer »