Daar is Megan weer! Realityster duikt op in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Vanaf zondag 7 april keert Ex On The Beach: Double Dutch terug op MTV met een exclusief All Stars-seizoen. Eén van de vrouwen die voor drama moet zorgen is Megan Desaever, die furore maakte naar haar deelname aan Temptation Island.

In Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaan acht bekende, sexy singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia waar ze in de villa kunnen genieten van alle luxe, zon en lust, tot de tablet of terror toeslaat. Concreet duikt er dan een ex op van één van de kandidaten, wat altijd voor het nodige drama zorgt. Tussen het voormalig koppel kan er dan wel eens vuurwerk ontstaan, maar ook met de andere kandidaten.

Fraude

Eén van de exen die straks opduikt is niemand minder dan Megan Desaever. De Oostendse nam in 2018 deel aan het programma ‘Temptation Island’, met haar toenmalig liefje Kevin, die zich onder meer liet betrappen op de spreuk dat ‘de kaas uit haar oren liep’. Een paar jaar later dook ze op in Playboy en werd ze ook een succesvolle influencer. Ze ondernam dure reisjes en richtte ook een OnlyFans-kanaal op. Daarmee was ze ook te zien in het gelijknamige Streamz-programma. Nadat ze zich had uitgesproken dat ‘ze geen belastingen betaalt’, kreeg ze de fiscus op haar dak. Dit voorjaar moest ze voor de rechtbank verschijnen voor oplichting en sociale fraude.

Drama

Nu neemt ze dus deel aan Ex On The Beach: Double Dutch. De Nederlander Dennis Roos, die daar al eerder aan deelnam, vroeg haar begin vorig jaar na amper vijf weken daten ten huwelijk. Alleen liep die verloving op de klippen. Voor die relatie was ze vroeger uit het programma gestapt. Daar heeft ze nu naar eigen zeggen spijt van en is ze vastbesloten om voor het nodige drama te zorgen. Alleen raakt ze nogal snel verliefd… “Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.” Dat belooft dus.

MTV’s Ex On the Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22.00 uur exclusief in première op MTV België en op MTV.NL. Daarnaast is het vanaf dinsdag 9 april te zien op Streamz.

The post Daar is Megan weer! Realityster duikt op in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Cristiano Ronaldo dé grootverdiener, maar kent u de opvallende nummer twee ook? Dit zijn de bestbetaalde sporters ter wereld

Cristiano Ronaldo is nog steeds de bestbetaalde sporter ter wereld. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is de 39-jarige Portugese superster van het Saoedische Al Nassr goed voor een jaarinkomen van 260 miljoen dollar (ruim 239 miljoen euro). Daarmee blijft hij golfer Jon Rahm 218 miljoen euro en Lionel Messi 124 miljoen voor. Max Verstappen staat met een inkomen van 74,5

Lees meer »

“Onaanvaardbaar”: Brugse regenboogbankjes na één dag al beklad met graffiti

Amper een dag nadat ze werden ingehuldigd, zijn in Brugge drie ‘regenboogbankjes’ al beklad met graffiti. “No gay pride, only white pride”, luidt het onderschrift bij een video waarin gemaskerde pesonen de bankjes bekladden. De bankjes werden vrijdag voorgesteld als symbool voor de steun aan de LGBTQI+-gemeenschap.
The post “Onaanvaardbaar”: Brugse regenboogbankjes na één dag al beklad met graffiti

Lees meer »

Bedreigde kaalkopibis geboren in Zoo Antwerpen

In Zoo Antwerpen is onlangs een zuidelijke kaalkopibis uit het ei gekropen. De verzorgers hebben het kuiken apart genomen omdat de ouders erg onervaren en onhandig zijn, en de sterk bedreigde diersoort elke succesvolle voortplanting erg goed kan gebruiken.

Lees meer »

Geen enkele Van den Bossche nog veilig in ‘Familie’ na comeback van opperschurk: “We willen ‘Game of Thrones’ achterna”

Al wekenlang wordt er bij de ‘Familie’-kijkers volop gespeculeerd. Wie is het onheilspellende personage Joris (Jan Sobrie) dat enkele maanden geleden zijn intrede maakte in de reeks en wat is hij van plan? Het is Simon, het is Bert, het is Xavier Latour, het is Didier De Kunst: de gekste theorieën deden de ronde en kijkers gingen helemaal los bij

Lees meer »

Jonge motorrijder ernstig gewond bij botsing met bestelwagen

Op het kruispunt van de Roeselarestraat en de Polderinstraat in Oostnieuwkerke gebeurde er woensdag omstreeks 17.15 uur een ongeval waarbij een jonge motorrijder ernstig gewond geraakte.
The post Jonge motorrijder ernstig gewond bij botsing met bestelwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koetsier Guy Hoste drukt zijn stempel op het toerisme in Tieltse regio met de komst van Brugse paardentram nadat hij ook al B&B opende

Met een authentieke Brugse paardentram de toeristische troeven van Tielt ontdekken? Het kan deze zomer dankzij een unieke samenwerking tussen de Tieltse Gidsenkring en Guy Hoste. Al is de tram lang niet de enige bijdrage van de veelzijdige Ruiseledenaar aan het toerisme in de regio. “Toen ik hier twee jaar geleden kwam wonen ben ik meteen verliefd geworden op de

Lees meer »