Wie haalt de halve finale van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’?

Hammertime in ‘Celebrity MasterChef’, want alle ingrediënten gaan deze aflevering onder de hamer. Tijdens een speciale veiling verkoopt de jury van sterrenchefs namelijk vis, vlees en groenten in ruil voor tijd aan de vijf overblijvende kandidaten. Daan Alferink, Liesa Naert, Olga Leyers, Serine Ayari en Titus De Voogdt strijden voor een plekje in de halve finale. 

Meer krantenkoppen in België

Ikea ontkent Greenpeace-rapport: “We aanvaarden geen hout uit beschermde oerbossen in onze producten”

De Zweedse meubelketen Ikea is het niet eens met het beeld dat in het onderzoek van Greenpeace over de keten wordt geschetst. Volgens Greenpeace halen bedrijven die voor Ikea produceren, hout uit enkele van de laatste Europese oerbossen in Roemenië. “We kunnen duidelijk stellen dat we het gebruik van hout uit beschermde oerbossen in geen gevallen in onze producten accepteren”,

Lees meer »

Baanbrekend onderzoek ontdekt hoe we astma mogelijk kunnen voorkomen in de toekomst: “Het resultaat van meer dan tien jaar werk”

Naar lucht happen terwijl je snel en piepend ademhaalt. Iedereen kan zich wel iets voorstellen bij een astma-aanval. Een nieuw wetenschappelijk onderzoek in het vooraanstaande tijdschrift Science heeft nu aangetoond hoe de vernauwing van de luchtwegen zorgt voor ontsteking en slijm. Met deze nieuwe kennis kunnen we astma mogelijk voorkomen in de toekomst. HLN-wetenschapsexpert Martijn licht toe wat de wetenschappers

Lees meer »

Na exit bij ‘Big Brother’ doet gehate Ashley haar verhaal: “Ik zou opnieuw twintigduizend euro uit de groepspot halen”

Ze haalde in ‘Big Brother’ de eindmeet nét niet, maar Ashley (33) mag zich wel tot meest beruchte kandidate van dit seizoen kronen. Met dank aan de 20.000 euro die de Nederlandse blondine uit de groepspot deed verdwijnen. In dit gesprek blikt Ashley terug op haar keuzes, vertelt ze over haar strategie en laat ze haar licht schijnen over de

Lees meer »

Lichaam gevonden in zoektocht naar verdwenen Nederlandse student in Noorwegen

Tijdens de zoektocht naar een Nederlandse student van in de twintig in Noorwegen is vrijdagavond een lichaam gevonden. De jonge man verdween woensdag tijdens een bergwandeling met twee medestudenten. Alhoewel het lichaam nog officieel geïdentificeerd moet worden is de familie al op de hoogte gebracht, zo melden Noorse media. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken kan de vondst van het

Lees meer »