Voordeur in Vorst zeventien keer beschoten met kalasjnikov

Bij een nieuwe schietpartij in de Sint-Denijsstraat in Vorst hebben onbekenden wel zeventien keer op de voordeur van een woonst geschoten. Niemand raakte gewond.

 

Meer krantenkoppen in België

“Roken zal bijna volledig uitsterven”: zo wil het Verenigd Koninkrijk het strengste rokersland ter wereld worden

Tegen 2056 zou slechts 1,5 procent van alle Britten nog roken. Een gevolg van de strengste tabakswetgeving ter wereld, die het Britse Lagerhuis zopas heeft goedgekeurd. Wij leggen u uit wat dat plan precies inhoudt, hoeveel effect het in de praktijk zal hebben en of u als toerist nog een sigaret zal mogen opsteken in Londen. “Mocht ik minister van

Lees meer »

INTERVIEW. Steve Rousseau (51), broer van Conner, na miljoenenverkoop van bedrijf: “Mijn socialistische bijdrage? 4.500 mensen werk geven”

Veel socialistischer dan Steve Rousseau (51) kan een naam niet klinken. En toch lijkt Conners halfbroer het absolute buitenbeentje van zijn donkerrode familie. Zeker nu hij na de verkoop van zijn hr-bedrijf World of Talents in één klap multimiljonair is geworden. Een pittig gesprek over Porsches, zijn relatie met Conner en op wie hij gaat stemmen op 9 juni: “Was

Lees meer »

Weer Mexicaanse burgemeesterskandidaten vermoord

Noé Ramos, de burgemeester van de stad Mante in de Mexicaanse deelstaat Tamaulipas, is donderdag doodgestoken op straat. Dat maakte de procureur-generaal van Tamaulipas vrijdag bekend. In de zuidelijke staat Oaxaca werd het lichaam aangetroffen van een burgemeesterskandidaat die eerder in de week was ontvoerd.

Lees meer »

T2 Christ Claerhout stapt ontgoocheld op bij FC Marke B

Christ Claerhout is niet langer T1 van FC Marke B (4de provinciale C). Na een onderhoud met de Markse sportief verant-woordelijke achtte de 51-jarige Claerhout het niet opportuun om verder bij Marke B de sportieve lijnen uit te zetten. “Dat ontevreden spelers achter mijn rug gaan klagen, was een stap te ver”, zegt Claerhoudt.
The post T2 Christ Claerhout stapt

Lees meer »

Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee

Op het strand van Bredene is woensdagochtend het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De precieze omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht.
The post Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas

Lees meer »

Na zwangerschap: Ashanti en Nelly zijn verloofd

Ashanti (43) en Nelly (49) verwachten niet alleen hun eerste kindje samen, ze zijn ook verloofd. Dat verklapt de zangeres zelf in het magazine ‘Essence’. Op Instagram bevestigt Ashanti dan weer haar zwangerschap op een ludieke manier. “Ik ga 9 maanden tijd nodig hebben”, klinkt het in een nieuwe video.

Lees meer »

Jongetje rent huilend naar politiekantoor nadat moeder door buurtbewoner in elkaar wordt getimmerd: dader moet drankprobleem aanpakken

Een 48-jarige Zeebruggeling heeft acht maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor slagen aan zijn buurvrouw. Het was het zoontje van het slachtoffer dat de politie verwittigde.
The post Jongetje rent huilend naar politiekantoor nadat moeder door buurtbewoner in elkaar wordt getimmerd: dader moet drankprobleem aanpakken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aquafin wil drooginstallatie voor slib bouwen in Beringen

Aquafin wil een nieuwe fabriek bouwen in Beringen, om slib te drogen dat afkomstig is van rioleringen. Onafhankelijk oppositieraadslid Hilaire Poels uitte in de gemeenteraad zij vrees voor geurhinder en het vrijkomen van schadelijke stoffen zoals PFAS. Aquafin zegt dat die vrees ongegrond is en benadrukt dat er in Beringen niets verbrand wordt.

Lees meer »

“Dit is onze Notre-Dame”: alle verdiepingen van historisch beursgebouw Kopenhagen in brand, beelden tonen hoe iconische torenspits instort

Het historisch beursgebouw in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen is getroffen door een waar inferno. Alle verdiepingen staan in brand. Op beelden is te zien hoe de iconische torenspits van het gebouw instortte. “Het zal nog uren duren vooraleer het vuur onder controle is”, stelde Jakob Vedsted als chef van de hulpdiensten tijdens een persconferentie op de middag.

Lees meer »