Vier voertuigen betrokken bij zwaar ongeval nadat bestuurder onwel wordt, twee auto’s total loss

Woensdagmiddag is langs de Brugse Steenweg in Uitkerke een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een bestuurder werd onwel en botste tegen drie andere wagens en een leegstaand pand. Twee bestuurders werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. “Hun verwondingen zijn niet levensbedreigend”, aldus korpschef Dimitry Van Damme.

 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling onder de loep (66) : Leo van Ockerhout, sociaal voelend edelman

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Leo van Ockerhout, sociaal voelend edelman.
The post Bruggeling onder de loep (66) : Leo

Lees meer »

“Verbieden van politieke bijeenkomsten is ongrondwettelijk”: premier Alexander De Croo (Open VLD) scherp voor politiebevel om rechts-conservatieve bijeenkomst stil te leggen

Het was niet aan Emir Kir, burgemeester van Sint-Joost-ten-Node, om de bijeenkomst van kopstukken van rechts-conservatieve politici te annuleren. Dat zegt premier Alexander De Croo (Open VLD) op X. "Het verbieden van politieke bijeenkomsten is ongrondwettelijk. Punt." Het evenement startte vanochtend in zaal Claridge, maar zodra Kir daarvan op de hoogte werd gebracht, vaardigde hij een politiebevel uit om de

Lees meer »

“Vernederingen en martelingen erger dan in Guantanamo”: Palestijn Munther Amira (53) verloor in 3 maanden tijd 33 kilo in Israëlische gevangenis

"Voortdurende vernederingen, afranselingen en seksueel geweld door Israëlische soldaten." Dat is wat Munther Amira heeft meegemaakt in een Israëlische gevangenis. De Palestijnse activist werd bijna 3 maanden vastgehouden, zonder aanklacht en zonder proces. Hij getuigt aan VRT NWS over mensenrechtenschendingen en ongezien geweld tegen Palestijnse gevangenen sinds 7 oktober.

Lees meer »

“Niemand belde hulpdiensten”: Mylano (13) breekt enkel bij aanrijding tijdens schoolactiviteit

Mylano Baelen (13) uit Ingelmunster zal vrijdag 29 maart niet vlug vergeten. Met Prizma Middenschool vertoefde hij enkele uren op het sportstadion om er spelletjes te spelen, waarna de paasvakantie begon. Op het sportterrein reed een bestelwagen van de technische dienst van de gemeente Mylano aan. Hij liep een dubbele enkelbreuk op. “Ik ben boos. Een kind wordt aangereden, schreeuwt

Lees meer »

The Perfect Party verhuist naar Roeselare

Lynn Couvreur (32) opende begin oktober 2021 ‘The Perfect Party’ in de Statiestraat in Staden. Nu verhuist ze haar zaak naar een loods in Roeselare.
The post The Perfect Party verhuist naar Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »