Vier op een rij: Lorena Wiebes alweer de beste in Scheldeprijs na sterke sprint

Lorena Wiebes heeft voor de vierde opeenvolgende keer de Scheldeprijs gewonnen. “Het was duwen en trekken, maar ik vond voldoende ruimte om te sprinten.” De Nederlandste haalde het in een massasprint voor Charlotte Kool en Martina Fidanza. SD Worx-Protime leverde perfect werk voor de topfavoriete door de koploopsters net op tijd in te rekenen. Marthe Truyen is de beste Belgische op de zesde plaats. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe ‘Fallout’-serie op Prime, gamers spelen vooral oudere spellen, en Lara Croft is “meest iconische personage ooit”

Vanaf vandaag is ‘Fallout’, een nieuwe serie gebaseerd op de gelijknamige videogames, te zien op Prime Video. ‘Fallout 76’ is ondertussen al bijna 6 jaar oud en dat blijkt de minimumleeftijd van de spellen waaraan gamers in 2023 hun tijd het meest hebben gespendeerd. Verder zagen we de afgelopen twee weken opnieuw ontslagen in de sector, maar kregen we ook

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Momfer

06:00 Wie wil weten tot wat voor kinderachtigheden volwassen mensen in staat zijn, heeft in Vlaanderen twee studieobjecten van onschatbare waarde: ‘De Mol’ en ‘Villa Politica’. Van die twee is ‘De Mol’ de o…

Lees meer »

Man die ‘met grote smile op gezicht’ dronken man bewusteloos schopte in Brugge riskeert jaar cel

Een 30-jarige Zedelgemnaar riskeert voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf voor grof geweld in de Brugse uitgaansbuurt. Gillian W. sloeg en schopte een dronken man bewusteloos. “Hij schepte daar een duivels genoegen in”, aldus de procureur.
The post Man die ‘met grote smile op gezicht’ dronken man bewusteloos schopte in Brugge riskeert jaar cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Precies, verwoestend en goedkoop: dit zijn de glijbommen waarmee Poetin Charkiv onleefbaar wil maken

Poetin is erop gebrand Charkiv onleefbaar te maken. En dat doet hij met een bijzonder smerig wapen: glijbommen. De gevleugelde bommen van 1.500 kilogram zaaien dood en verderf in de op één na grootste stad van Oekraïne. Waarom moet net Charkiv eraan geloven? Hoe werkt zo’n bom precies? En hoe kan Oekraïne zich ertegen verdedigen? “Eén glijbom kan hele gebouwen

Lees meer »