LIVEBLOG SCHELDEPRIJS. Topfavoriete Wiebes wint bij de vrouwen, vijf vluchters krijgen ruimte bij de mannen

Zijn de snelle mannen aan zet in de Scheldeprijs? De waaiers zorgen ervoor dat het opletten geblazen is voor de favorieten om mee te zijn. Een van de favorieten die zeker niet zal winnen is Gerben Thijssen. Hij viel en werd naar het ziekenhuis gebracht. Volg de koers op de voet op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben niet langer het feestbeest dat graag met iedereen in bed duikt”: ‘Temptation’ Megan probeert de ware liefde te vinden

Ze leek de afgelopen maanden haast permanent op vakantie, maar dezer dagen vertoeft Megan Desaever (24) weer eventjes in onze contreien. Voor de persdag van het All Stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zakte de realityster af naar Amsterdam, waar ze haar hart op tafel legde. Een gesprek over liefde en lust, volwassen worden en grenzen stellen. “Ik

Lees meer »

Geplande trajectcontrole in Diksmuide zorgt voor frustraties bij bestuur: “In die straat heeft het geen enkele zin”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is vorige week op plaatsbezoek geweest in Diksmuide nadat het stadsbestuur zich in de media negatief had uitgelaten over de geplande trajectcontrole in de De Breyne Peellaertstraat in het centrum van de stad. “Jullie hebben die zelf goedgekeurd”, haalt oppositieraadslid Kurt Vanlerberghe (Vooruit) uit. “Ja, maar wel met een plan in het achterhoofd en

Lees meer »

Europees Parlement keurt migratiepact goed

Het Europees Parlement heeft het migratiepact goedgekeurd. Het pakket van tien wetten versterkt de controle op de aankomst van migranten in de EU en voorziet in een solidariteitssysteem tussen de lidstaten voor de opvang. De lidstaten moeten nu nog formeel hun fiat geven.

Lees meer »