Thaïse sterrenchef Dokkoon geeft masterclass tijdens ‘Celebrity MasterChef’: “Ik was toch wat zenuwachtig”

Een opvallende gast tijdens ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ afgelopen maandag: Dokkoon Kapueak, de sterrenchef van Boo Raan, kwam er een masterclass geven aan de vijf overgebleven kandidaten. “De kandidaten waren oprecht geïnteresseerd”, klinkt het.

 

Meer krantenkoppen in België

Perfecte stamceldonor gevonden voor Rachèle (3): “Spelen met vriendjes, naar school gaan… Ze zal opnieuw kind kunnen zijn”

“Met ‘een koffer vol moed’ is Rachèle klaar om de strijd aan te gaan.” De aanhouder wint. Zeker in het geval van Evie Landuyt en Maarten Vervaeke. De jonge ouders uit het West-Vlaamse Pittem lanceerden in mei vorig jaar een zoektocht naar stamcellen voor hun driejarige dochtertje Rachèle. Tienduizenden potentiële donoren registreerden zich, tal van BV’s zetten hun schouders eronder.

Lees meer »

“Ik had het gevoel dat ik een nummertje was in een fabriek”: Dina Tersago draagt nieuw project dat mensen met kinderwens ondersteunt warm hart toe

Novellas Healthcare lanceert een project dat ondersteuning biedt aan mensen met een kinderwens, op elk moment van de weg. Zij kunnen in Mechelen, Ternat en via het internet sessies volgen bij fertiliteitscoaches, een diëtiste, een rouwconsulent en een psycholoog. Dina Tersago en Klaas Delrue, die door ‘een traject’ gingen, dragen het initiatief een warm hart toe. “Op medisch vlak is

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO-landen gaan Oekraïne meer luchtafweer leveren, Nederland maakt 210 miljoen vrij

De NAVO-landen zullen Oekraïne meer luchtafweersystemen leveren. Dat heeft Jens Stoltenberg, Secretaris-generaal van de NAVO, beloofd. Ook de zeven grote westerse industrielanden (G7) hebben Oekraïne meer hulp tegen de Russische luchtaanvallen in het vooruitzicht gesteld. “We zijn vastbesloten om de luchtverdedigingscapaciteiten van Oekraïne te versterken. Zo willen we levens redden en kritieke infrastructuur beschermen”, klinkt het in een verklaring die

Lees meer »

EXCLUSIEVE PEILING. 4 op de 10 Vlamingen wil Vlaamse onafhankelijkheid (en één leeftijdsgroep is er zelfs opvallend veel voor te vinden)

Opvallend veel Vlamingen willen meer baas zijn in eigen huis, zo blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Liefst 40 procent gaat akkoord met de stelling dat Vlaanderen op termijn onafhankelijk moet worden. Door dat verrassende resultaat gaapt er een ongemakkelijke kloof, in het bijzonder bij Open Vld en CD&V. Hoe liggen de kaarten daar intern? En

Lees meer »

Stand-upcomedian Piet De Praitere (56) trouwt met Tine (47) in Oostende: “Waarom niet trouwen als je al zo lang samen bent?”

De Vlaamse stand-upcomedian, acteur en schrijver Piet De Praitere is afgelopen dinsdag 16 april in Oostende in het huwelijksbootje gestapt met Tine Debuysere. Het koppel is al 20 jaar samen. Sinds drie jaar wonen ze in de badstad. “Vlaanderen telt drie mooie steden: Brussel – al is dat niet echt Vlaanderen -, Gent en… Oostende”, zegt Piet.
The post Stand-upcomedian

Lees meer »