Quinten Hermans sprint naar winst in het Baskenland, leider Roglic valt

 

Quinten Hermans heeft de derde etappe in de Ronde van het Baskenland gewonnen. De renner van Alpecin-Deceuninck won een vrij kleurloze heuvelrit in de sprint van een uitgedund peloton. Onderweg viel leider Primoz Roglic, maar hij kon verder en verloor geen tijd.

 

Meer krantenkoppen in België

Geheime farmadeals massaal toegenomen onder Vandenbroucke: “Wordt een democratisch probleem”

Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) sluit massaal geheime contracten af met de farmasector om prijskortingen te bedingen. Zijn partij was daar vroeger de grootste tegenstander van, nu zijn die contracten al goed voor meer dan de helft van het totale budget. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. “Een probleem”, geeft Vandenbroucke zelf toe.

Lees meer »

Satellietbeeld prikt gaten in verhaal Israëlische leger: er waren wél tanks in de buurt toen Palestijnse Hind (6) gedood werd

Er waren wel degelijk Israëlische tanks aanwezig in de buurt toen het Palestijnse meisje Hind (6) in januari gedood werd. Dat blijkt uit een onderzoek dat The Washington Post samen met experts heeft uitgevoerd. Het rapport prikt zo gaten in het verhaal van het Israëlische leger, dat verklaarde dat er geen tanks aanwezig waren in de buurt toen er schoten

Lees meer »

Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs

House of Talents Spurs Dames heeft haar tweede versterking beet voor het seizoen 2024-2025. Na Asha Ndabukiye komt nu ook Emma Vindevogel het team van coach Bruce Minne versterken.
The post Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anna en Paul zijn een diamanten koppel

Anna Witdouck (84) en Paul Van Coillie (88) vierden hun 60ste huwelijksverjaardag. Schepen van Burgerzaken Stefaan Van Coillie, oudste zoon van het diamanten koppel, kwam zijn ouders namens de stad met bloemen en cadeautjes feliciteren.
The post Anna en Paul zijn een diamanten koppel appeared first on KW.be.

Lees meer »