Oekraïners maken geen geheim van nieuw doel: “We willen ze in de eerste helft van dit jaar vernietigen”

Oekraïne is van plan om de voor Rusland strategisch belangrijke Krimbrug op korte termijn te vernietigen. Dat vertelt een ambtenaar van de Oekraïense geheime dienst aan The Guardian.

 

Meer krantenkoppen in België

Annelies Huyghe start met Lift Me Up nieuwe zaak op in Ledegem

In de Papestraat in Ledegem startte Annelies Huyghe vorige week in hetzelfde pand waar ze vroeger nog een welnesscenter runde met Lift Me Up een nieuwe zaak op. Het is een concept waarin zowel innerlijke als uiterlijke natuurlijke schoonheid centraal staan.
The post Annelies Huyghe start met Lift Me Up nieuwe zaak op in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit is onze Notre-Dame”: alle verdiepingen van historisch beursgebouw in Kopenhagen in brand, beelden tonen hoe iconische torenspits instort

Het historisch beursgebouw in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen is getroffen door een waar inferno. Alle verdiepingen staan in brand. Op beelden is te zien hoe de iconische torenspits van het gebouw instortte. “Het zal nog uren duren vooraleer het vuur onder controle is”, stelt Jakob Vedsted als chef van de hulpdiensten. Reddingsdiensten probeerden in allerijl waardevolle kunstwerken

Lees meer »

Vijf personen onwel door geur uit toiletten in Brussel-Centraal

In het treinstation Brussel-Centraal zijn woensdagavond vijf personen onwel geworden door een irriterende geur in de toiletten. Dat meldt de Brusselse brandweer. Die is ter plaatse en heeft een veiligheidszone ingesteld. Daardoor is één toegang tot het station gesloten, net als de loketten.

Lees meer »

ASO-reünie is aan negende editie toe

Een mooie traditie die de rijke Oostendse voetbalcultuur levendig houdt. Dat is de opzet van ASO Memories, een reünie die alle sympathisanten uitnodigt om herinneringen op te halen van AS Oostende.
The post ASO-reünie is aan negende editie toe appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Steppende’ cokedealer uit Zeebrugge krijgt fikse celstraf: “Moeder versluisde grote sommen geld naar Marokko”

Een 29-jarige Zeebruggeling heeft van de rechter 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor cocaïne- en cannabisverkoop in Knokke. Het favoriete transportmiddel van K. inspireerde de speurders voor de naam van de gerechtelijke operatie.
The post ‘Steppende’ cokedealer uit Zeebrugge krijgt fikse celstraf: “Moeder versluisde grote sommen geld naar Marokko” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elon Musk is na ‘gênante’ fotoshoot op de rode loper mikpunt van spot

Elon Musk (52) was dit weekend te vinden op de Breakthrough Prize Ceremony in Hollywood. Daar worden elk jaar prijzen uitgereikt aan wetenschappers. En Musk was dit jaar misschien wel de meest besproken gast. Maar … niet omwille van zijn prestaties, wel vanwege zijn ‘gênante’ poses op de rode loper. Die werden het mikpunt van spot op X. “Waarom staat

Lees meer »

Politie onderzoekt reeks inbraken in bestelwagens in Brugge, buit loopt in tienduizenden euro’s: “Vragen alle slachtoffers zéker aangifte te doen”

De Brugse politie onderzoekt minstens vijf inbraken in bestelwagens. Donderdagnacht maakte een inbrekersbende voor tienduizenden euro’s aan werkmateriaal buit. In het merendeel van de gevallen waren er nauwelijks tot geen braaksporen te zien. Opvallend: de slachtoffers wonen op een boogscheut van elkaar.
The post Politie onderzoekt reeks inbraken in bestelwagens in Brugge, buit loopt in tienduizenden euro’s: “Vragen alle slachtoffers

Lees meer »