Netanyahu’s brokkenparcours wordt ondraaglijk, toch blijft hij overeind

Geen plan voor na de oorlog, een dreigende hongersnood in Gaza en een “onbedoelde” precisieaanval op hulpverleners. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu blundert en oogst kritiek, maar zijn regering valt niet.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij probeerde mijn neefje uit de Maxi Cosi te tillen”: mogelijke poging tot ontvoering van vijf maanden oude baby

Het Brusselse parket is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging tot ontvoering van een vijf maanden oude baby. De politie pakte een 30-jarige verdachte op, maar die werd voorlopig opnieuw vrijgelaten. “Die man probeerde mijn neefje uit de Maxi Cosi te tillen terwijl zijn twee kompanen in een witte bestelwagen op de uitkijk stonden”, vertelt de tante van het

Lees meer »

Tal van asfalteringswerken in aantocht

Tijdens de jongste gemeenteraadszitting kwamen er nogal wat vragen rond geplande herasfalteringswerken verspreid over de gemeente. Raadslid Wim Behaeghe (Inspraak.nu) was vooral geïnteresseerd in de heraanleg van de Nieuwstraat.
The post Tal van asfalteringswerken in aantocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostendse jeugdverenigingen sjorren reusachtige spin als hommage aan Ensor

In het kader van het Ensorjaar hebben vier Oostendse jeugdverenigingen in samenwerking met de jeugdraad de indrukwekkende constructie ENSJOR in elkaar gesjord. De constructie staat aan het graf van James Ensor op de begraafplaats aan de Onze-Lieve-Vrouw-Ter-Duinenkerk en is ook een hommage aan de kunstenares Louise Bourgeois. Zaterdag vond ook het jaarlijkse eerbetoon plaats aan Ensor, niet toevallig op zijn

Lees meer »

VDAB zet busjes in om werkzoekenden naar opleiding in Bilzen te brengen: “Om vervoersarmoede tegen te gaan”

De VDAB zet sinds kort shuttlebusjes in om cursisten naar hun opleiding in Bilzen te brengen. In het proefproject worden 12 mensen met een leefloon uit Bocholt, Hechtel-Eksel, Herk-de-Stad en Beringen elke dag gratis opgehaald en weer naar huis gebracht, omdat ze er zelf niet geraken met het openbaar vervoer. "We zien heel veel vervoersarmoede, waar mensen die weinig mogelijkheden

Lees meer »

Stad Ieper en De Woudezel organiseren cursus voedselbos voor uitbouw nieuw Ypermanpark

Dat de stad Ieper ambitieuze plannen heeft met het toekomstig Ypermanpark is ondertussen geweten. Het 15 hectare grote parkgebied zal de komende jaren uitgroeien tot een waardevol en aantrekkelijk landschapspark met veel ruimte voor water en biodiversiteit. Bezoekers kunnen het park ontdekken via een uitgebreide padenstructuur, ravotten in een avontuurlijke speelzone en genieten van de bloesems en het fruit van

Lees meer »