Meihoogheden zullen tijdens O-parade in Genk voor het eerst in maatpak op bloemenwagen staan

Op 1 mei zal in Genk de O-parade weer door de straten trekken. Nieuw dit jaar is dat de meihoogheden niet in een jurk op de bloemenwagen zullen staan, maar wel in op maat gemaakte pakken. Bovendien zal er ook tijdens de O-parade, net zoals tijdens afgelopen carnaval, een prikkelarme zone zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Suri Cruise is officieel 18, en haar zwijgplicht vervalt: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader en Scientology”

Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met

Lees meer »

KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas

Lees meer »

Gespreksavond met Renzy Tielens en straks ook een theatervoorstelling over ‘Kind van een Moordenaar’

Op de wijk Rodenburg komt Renzy Tielens samen met psycholoog Guido Verhaeren zijn aangrijpende levensverhaal doen. Op die manier wil hij er mee voor zorgen dat de problematiek van intrafamiliaal geweld niet van de politieke agenda verdwijnt.
The post Gespreksavond met Renzy Tielens en straks ook een theatervoorstelling over ‘Kind van een Moordenaar’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Dhondt wordt in Blankenberge lijstduwer CD&VPLUS

Verruimingspartij CD&VPLUS schuift in Blankenberge voormalig politie-inspecteur Marc Dhondt naar voor als lijstduwer voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Daarmee blijft ook de ervaring aan boord”, klinkt het.
The post Marc Dhondt wordt in Blankenberge lijstduwer CD&VPLUS appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gilde Karel De Goede huldigt verdienstelijke leden

De Koninklijke Gilde Karel De Goede vierde onlangs haar jaarlijkse patroonsfeest. Deze schuttersgilde, opgericht in 1927, is een typische wintermaatschappij waarbij op liggende wip geschoten wordt vanaf eind september tot Pasen.
The post Gilde Karel De Goede huldigt verdienstelijke leden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Opnieuw ons DNA laten zien”: Blessin verwacht Club met veel intensiteit, maar “weet hoe hen te kloppen”

Union verloor vorig weekend de Brusselse derby tegen tien Anderlecht-spelers en is zo zijn leidersplek kwijt. Kunnen ze dit weekend tegen ploeg-in-vorm Club Brugge wél winnen en zo terug een gooi doen naar de leidersplaats? Of zet blauw-zwart z’n opmars na het succes in de Conference League verder in de eigen competitie? Volg het op de voet in de liveblog

Lees meer »

Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil

Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de

Lees meer »

Zon wint het van regen bij buitenspeeldag in Wevelgem

Gemeentebestuur Wevelgem koos uit schrik voor de regen voor de beschutting rond de Dwarsschuur in de Peperstraat in plaats van de open ruimte van de Kwadries om er zijn buitenspeeldag te organiseren. Daar kregen de aanwezige kids een hele namiddag amusement aangeboden onder het goedkeurend oog van de zon, die het won van de regen.
The post Zon wint het

Lees meer »

Boshyacinten in Hallerbos zijn niet de enige: hier kan je ook – en rustiger – van blauw bloementapijt genieten

Er werden kilometers touw gespannen, er zijn extra toiletten geplaatst en er zijn shuttlebussen ingelegd: Halle is voorbereid op de komst van duizenden bezoekers die de boshyacinten in het Hallerbos willen bewonderen. Maar ook op minder gekende plaatsen kleurt de bodem dezer dagen paars. Wie de grote massa liever vermijdt, kan ook op deze plekken genieten van de bloemenpracht.

Lees meer »

Lindsay De Vylder verovert olympisch ticket met Belgische achtervolgingsploeg na tweede plaats op Nations Cup baanwielrennen in Milton

De Belgische achtervolgingsploeg in het baanwielrennen bij de mannen heeft op de slotmanche van de Nations Cup in het Canadese Milton zilver veroverd. Daarmee verzekerden ze zich van hun ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. Bij dat team zit ook één West-Vlaming: Lindsay De Vylder uit Anzegem.
The post Lindsay De Vylder verovert olympisch ticket met Belgische achtervolgingsploeg na

Lees meer »