LIVEBLOG SCHELDEPRIJS. Ploegen van favorieten houden voorsprong vijf vluchters binnen de perken

Zijn de snelle mannen aan zet in de Scheldeprijs? Het peloton doet zijn werk om voor de verwachte sprint te zorgen. Een van de favorieten die niet zal winnen is Gerben Thijssen. Hij viel vroeg in de koers en werd naar het ziekenhuis gebracht. Volg de koers op de voet op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

In deze ‘automatengemeente’ haal je zowat alles uit de muur, van pralines over bloemen tot… zeepieren: “Eigenlijk hoop ik dat dit niet de toekomst is”

Bloemen, gebraden kippen maar ook pralines of bier: in ‘automatengemeente’ Kapellen haal je het allemaal uit de muur. Zelfs de hengelsportliefhebber haalt er na sluitingsuur zijn maden en zeepieren gewoon uit de automaat. Asociaal? “Nee hoor, als ik iemand aan die automaat zie staan, kom ik altijd even naar buiten.”

Lees meer »

Trump opent juridisch “bombardement” op Kamala Harris

Republikeins presidentskandidaat Donald Trump zet een meervoudige juridische aanval op Kamala Harris in. Centrale vraag daarbij: mag Harris het campagnegeld van Joe Biden wel gebruiken? En tegelijk proberen Trumps advocaten te verhinderen dat Amerikaanse staten op hun kiesbiljetten de naam Biden alsnog in die van Harris veranderen. Maar of het veel uithaalt?

Lees meer »

Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten”

Cartoonist Geinz, in het dagelijks leven bekend als Frits Deblieck (51), duikt met ‘Oeilympics’ de wondere wereld in van de Olympische Spelen. 130 cartoons lang laat hij je bulderlachen in de marge van het grootste sportfeest ter wereld.
The post Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niet te geloven”: ook Lionel Messi spreekt na “VAR-schandaal” op de Spelen, Argentijnse bond dient klacht in bij FIFA

De Argentijnse voetbalbond heeft klacht ingediend bij de FIFA na het waanzinnige slot in de openingsmatch tegen Marokko. Argentinië leek in de 106de (!) minuut gelijk te maken na een ook al knotsgekke fase. De match werd daarop stilgelegd, niét afgefloten, omdat Marokkaanse fans met bommetjes gooiden. Twee uur na de onderbreking werd de goal alsnog afgekeurd en moesten de

Lees meer »