LIVEBLOG SCHELDEPRIJS. Peloton op jacht naar twee Belgen, massasprint lijkt een zekerheid.

Zijn de snelle mannen aan zet in de Scheldeprijs? Het peloton doet zijn werk om voor de verwachte sprint te zorgen. Een van de favorieten die niet zal winnen is Gerben Thijssen. Hij viel vroeg in de koers en werd naar het ziekenhuis gebracht. Volg de koers op de voet op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Griekse fans zorgen voor ravage in centrum én aan Jan Breydelstadion: “Schade wordt hersteld voor komst van Antwerp zondag”

Club Brugge en de stadsdiensten hebben de schade opmeten na de doortocht van 2.000 PAOK-fans. Die veroorzaakten een ware ravage in de binnenstad en op de bezoekersparking van het Jan Breydelstadion. Tientallen meters omheining werden vernield, een zwaar hek is geforceerd. De schade moet worden hersteld voor zondag: dan komt aartsrivaal Antwerp op bezoek. “We hadden het voorspeld.”

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas: “Voorstel Israël voldoet niet aan Palestijnse eisen” – Turkije beperkt export naar Israël na weigering airdrop

Het Israëlische voorstel dat Hamas ontving van de Qatarese en Egyptische bemiddelaars voldoet niet aan de eisen van de Palestijnse facties, aldus Hamas. Het voorstel zal desondanks toch worden bestudeerd, klinkt het in een verklaring van de terreurbeweging, en er zal een antwoord aan de bemiddelaars overhandigd worden. Israël meldt intussen dat het een recordaantal vrachtwagens – 419 in totaal

Lees meer »

Nieuw bij Het Nieuwsblad: de true crime nieuwsbrief, met de beste misdaadverhalen van de afgelopen week voor jou gebundeld

Heeft het gebrand in uw gemeente? Is er een moord gepleegd? Is er een beruchte winkeldief geklist? Huist er stiekem een gevluchte drugscrimineel in uw provincie? Of was er in uw buurt een fascinerende rechtszaak die u gemist heeft? Hoogtijd om de belangrijkste gebeurtenissen in misdaadland van de afgelopen week voor u handig op te lijsten. Voortaan hoeft u met

Lees meer »

Xabi Alonso en Leverkusen zijn fan: net nu de Duitse top meekijkt, staat de beste El Khannouss op

Zijn afscheidstournee is sterk ingezet. Net op het moment én op het podium dat de topclubs Bilal El Khannouss (19) komen bekijken, neemt de Marokkaanse middenvelder Racing Genk bij de hand. RB Leipzig en met name Bayer Leverkusen volgen het met argusogen. Een van die twee Bundesliga-clubs lijkt een mogelijk goede keuze. Dat meent ook onze huisanalist Marc Degryse. Al

Lees meer »

Schandaal rond prins Albert van Monaco wordt steeds waanzinniger: “Het vorstendom staat op instorten”

Militaire drones, koffers vol cash geld en spionage in het prinselijk paleis. Het zouden de ingrediënten kunnen zijn van een Hollywood-blockbuster. Maar in Monaco is het wel degelijk de realiteit. Nadat prins Albert (66) zijn vermogensbeheerder na 22 jaar op straat zette, is de vorst verstrikt geraakt in een web van schandalige onthullingen. Maar ook zijn vrouw, prinses Charlene (46),

Lees meer »

VTM NIEUWS rouwt om collega Wouter De Boer (39): “Hij was niet alleen een straffe journalist, hij was ook een bijzonder mooi mens”

VTM NIEUWS rouwt om het verlies van goede collega en vriend Wouter De Boer. Wouter werkte bij VTM NIEUWS als journalist sinds 2012, eerst op de online redactie, later voor televisie. In het voorjaar van 2020 werd bij Wouter een kwaadaardige tumor in de hersenen vastgesteld. Twee weken geleden liet hij zijn collega’s weten dat er geen enkele behandeling meer

Lees meer »

Make-up om de billen harder te laten schijnen en andere seksgeheimen: zo stomend gaat het er (niet) aan toe op filmset

Seksscènes in films en tv-series doen de kijkers dromen van vurige passie en allesoverheersende liefde. Maar niet alles is wat het lijkt, weet ‘TV Familie’. Achter de schermen gaat het er, al dan niet onder het waakzaam oog van een intimiteitscoördinator, namelijk vaak een pak minder stomend aan toe. Van hulpstukken tot kneepjes van het vak: zo verloopt het écht

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal: wie wint in Merelbeke-Oostkamp en Mechelen B-Rupel Boom?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Met volgend weekend twee wedstrijden. Zaterdag is er Merelbeke-Oostkamp, een dag later is Mechelen B-Rupel Boom de affiche.

Lees meer »

Nederland verliest directe spoorverbinding met Zwitserland

Na bijna honderd jaar komt er op 15 juli een einde aan de dagelijkse treinverbinding tussen Nederland en Zwitserland, zo meldt de Nederlandse Volkskrant. De Duitse spoorwegen willen de ICE naar Bazel niet langer uitbaten. In plaats daarvan komt er in december 2024 een snelle trein naar München.

Lees meer »

Werkgroep Tinekesfeesten organiseert vierde editie van foodtruckfestival Café Mangé

Na een geslaagde editie in Heulepark vorig jaar blaast de werkgroep van Heules grootste volksfeest op zaterdag 4 mei verzamelen voor de vierde editie van Café Mangé. De werkgroep van de Tinekesfeesten houdt vast aan de basisingrediënten van de vorige succesedities: foodtrucks, een streepje muziek en vooral veel ambiance.
The post Werkgroep Tinekesfeesten organiseert vierde editie van foodtruckfestival Café Mangé

Lees meer »

Twee mannen onder invloed bij botsing tussen bestelwagens: voertuig eindigt in omheining

Bij een verkeersongeval op de Oostendesteenweg in Ichtegem vielen afgelopen weekend twee gewonden. Beide mannen reden in een bestelwagen toen ze in botsing kwamen met elkaar. Nadien bleken ze ook beiden onder invloed te zijn en werd hun rijbewijs voor 15 dagen ingehouden.
The post Twee mannen onder invloed bij botsing tussen bestelwagens: voertuig eindigt in omheining appeared first on

Lees meer »