LIVEBLOG RONDE VAN BASKENLAND. Vluchters verliezen terrein, Evenepoel doet het rustig aan

Etappe drie in de Ronde van het Baskenland voert het peloton weer naar Spaans grondgebied. De zes klimmetjes op het parcours maken er een aantrekkelijke prooi van voor aanvallers. Of heeft Remco Evenepoel een plannetje in z’n mouw zitten? Volg alles op de voet via deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Controverse na Parijs-Roubaix voor junioren: had top 3 wel op podium mogen staan na verboden manoeuvre op piste?

Winnaar Jakob Omrzel, nummer twee Erazem Valjavec en onze landgenoot Axel Van Den Broek (derde) zijn aan een straf ontsnapt na de junioreneditie van Parijs-Roubaix. Een fimpje dat gretig gedeeld wordt op social media toont namelijk hoe het trio in volle finale aan de binnenkant van de blauwe lijn reed. Een verboden manoeuvre waarvoor Visma-renner Tim van Dijke wél moest

Lees meer »

Sijos Menen B staat op een zucht van de titel

Sijos Menen B gaat zondagmorgen op bezoek bij Soncotra Poperinge D. De ploeg van kapitein Yasmine Joye staat op een zucht van de titel in Promo 4.
The post Sijos Menen B staat op een zucht van de titel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Naomi (30) koopt rok online, maar lacht zich een breuk wanneer ze het kledingstuk past: “Is dit een slaapzak, gordijn of laken?”

Naomi Lashington (30) bestelde online een maxirok van het merk PrettyLittleThing. Maar toen het kledingstuk arriveerde, kwam de Britse vrouw amper bij van het lachen. “Het komt bijna tot aan mijn wenkbrauwen”, klinkt het in een video die intussen al meer dan een miljoen keer werd bekeken op sociale media. “Is dit een slaapzak, een gordijn of een laken?”

Lees meer »

Arbeider amputeert ei zo na eigen hand met slijpschijf op Oostendse werf: duo riskeert zes maanden cel voor zwartwerk en welzijnsinbreuken

Twee Roemenen uit Brussel riskeren voor de Brugse rechtbank zes maanden cel, eventueel deels met uitstel, en een fikse boete voor zwartwerk en inbreuken op de welzijnswet. De feiten kwamen aan het licht na een gruwelijk ongeval met een slijpschijf op een Oostendse werf.
The post Arbeider amputeert ei zo na eigen hand met slijpschijf op Oostendse werf: duo riskeert

Lees meer »

CAMILLE lanceert magische make-upcollectie vanaf woensdag 24 april

Goed nieuws voor de fans van Camille en/of voor wie van make-up houdt, want vanaf woensdag 24 april is de uitgebreide ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-uplijn beschikbaar. De razend populaire artieste kondigde afgelopen weekend het goede nieuws aan op haar eigen Instagrampagina en werkt hiervoor samen met de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous).
The post CAMILLE lanceert magische make-upcollectie

Lees meer »

Olga Leyers wint ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen 2024’: “We zijn ‘maar’ hobbykoks, maar ons niveau ligt hoog”

De winnaar van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ is bekend: niemand minder dan Olga Leyers (26). Naast de trofee en eeuwige roem, wint ze ook een zessterrendiner van de hand van topchefs Viki Geunes en Tim Boury: “Ik wilde winnen vanaf dat ik wist dat de prijs dat etentje was. I love it. Dit is een hele leuke erkenning om te krijgen.”

Lees meer »

Bekend jeugdvoetbaltornooi in Bassevelde ontvangt 6 Belgische topclubs op allereerste meisjestornooi: “Ook interesse uit buitenland”

Zes topclubs uit het Belgische vrouwenvoetbal nemen deel aan de allereerste U14 Sparks Cup in Bassevelde: OH Leuven Women, KRC Genk Ladies, Standard Fémina, Club YLA Westflames, KAA Gent Ladies en RSC Anderlecht Women. De organisatie wil vrouwenvoetbal een boost geven met het nieuwe tornooi. "En op termijn hopen we Red Flames af te leveren."

Lees meer »

Aardappelboer blijft langer achter de tralies voor moord op beide dochtertjes

Chris Vanhaverbeke (44) blijft twee maanden langer in de cel. Dat besliste de Brugse raadkamer dinsdagochtend. De Waardamse landbouwer verblijft sinds november 2022 in de gevangenis nadat hij zijn beide dochtertjes thuis verstikte. Eind februari werd de veertiger nog voor de correctionele rechtbank veroordeeld tot vier maanden cel met uitstel voor partnergeweld.

Lees meer »

40-jarige dader dodelijke steekpartij Sydney had psychische problemen

De man die zaterdag in een winkelcentrum in Sydney zes mensen met een mes doodstak en zeven anderen verwondde, had psychische problemen. Dat zei adjunct-commissaris van de politie in de deelstaat North South Wales Anthony Cooke. De 40-jarige Joel Cauchi, die door een agent werd doodgeschoten, was bekend bij de politie, zei Cooke, die geen details gaf.

Lees meer »

Op zijn computer stonden 2.000 foto’s en filmpjes van blote voeten: twintiger met hardnekkige fetisj belandt in de cel

Openbare zedenschennis, een vrouw onder de douche bespieden en tientallen vrouwen belagen om naakt- en voetenfoto’s te krijgen. Een Gentse twintiger is deze week veroordeeld in een zware zedenzaak. De man kickte op foto’s van blote vrouwenvoeten en bleef tijdens het lopende gerechtelijk onderzoek slachtoffers maken. Tot hij vorig jaar in de gevangenis belandde.

Lees meer »