LIVEBLOG RONDE VAN BASKENLAND. Kopgroep van vier heeft voorsprong van 2’30”, Evenepoel doet het rustig aan

Etappe drie in de Ronde van het Baskenland voert het peloton weer naar Spaans grondgebied. De zes klimmetjes op het parcours maken er een aantrekkelijke prooi van voor aanvallers. Of heeft Remco Evenepoel een plannetje in z’n mouw zitten? Volg alles op de voet via deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Charlot Tyvaert en Mauro Derammelaere bij Spoor8770: “Jeugd is de toekomst van Ingelmunster”

De nieuwe politieke partij Spoor8770 kon weer een jongeman strikken om op de lijst te staan. Naast Dries Carlier (Scouts) en Victor Van de Putte (Scouts) stelt ook Mauro Derammelaere (Chiro Jefri) zich verkiesbaar. Charlot Tyvaert, bekend van Relax by Charlot, zei ook ja tegen Spoor8770 en neemt dus eveneens deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Charlot Tyvaert en

Lees meer »

Koning Filip roept op tot “hoogdringende” aanpak van begrotingstekort

Koning Filip ziet na de recente federale verkiezingen mogelijkheden voor politieke partijen en regio’s om toenadering tot elkaar te zoeken. Dat zegt hij in zijn jaarlijkse tv-toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Nu België op het “Europees strafbankje” zit en onder financieel toezicht staat vanwege buitensporig begrotingstekort, roept Filip ook op dat probleem “hoogdringend” aan te pakken.

Lees meer »

WIN. Toon letterlijk je hart voor onze Belgische atleten en ga ze dankzij HLN en Belfius aanmoedigen in Parijs tijdens de Olympische Spelen

Zélf onze atleten aanvuren op de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! HLN en Belfius geven liefst elf duotickets voor een dagtrip weg. Stuur jouw mooiste ‘showyourlove’-sportfoto in en moedig Remco Evenepoel, de Belgian Cats of de Belgian Tornados met onder meer Alexander Doom aan vanop de eerste rij! Tegelijk geniet je ook van de unieke beleving in de lichtstad.

Lees meer »

Huwelijksaanzoek valt bijna in het water: Rachel laat ring op strand vallen, net wanneer er een golf aankomt

Het huwelijksaanzoek van Rachel op een strand in Cancun, Mexico viel bijna letterlijk in het water. De Chinese vrouw wilde haar vriend Eason ten huwelijk vragen, maar de ring glipte uit haar handen. Het dure juweel verdween meteen onder een golf, waardoor het koppel in paniek schoot. Gelukkig kon een opmerkzame Eason de ring uit het zand plukken voordat een

Lees meer »

Brecht en Jamaica kajakken van Kortrijk naar Parijs voor goede doel: “Goed voor 378 kilometer en 43 sluizen”

Deze ochtend zijn Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) met de Kortrijkse Broeltorens als vertrekpunt in kajak vertrokken naar Parijs. Met het initiatief genaamd ‘Kajakkers met een Hart’ zamelen ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. Brecht had namelijk in januari 2022 een werkongeval met een schedelbreuk en hersenbloeding tot gevolg.
The post

Lees meer »

Charmant toevluchtsoord aan de Côte d’Azur: dit is Villa Mirage, het Franse optrekje van de Zweese royals

Het gezin van prinses Madeleine (42), tweede dochter van koning Carl Gustaf (78) en koningin Silvia (80), woont na een afwezigheid van bijna tien jaar terug in Zweden. Tijd voor een heuglijke familiereünie deze zomer, en waar is het beter bijpraten dan op Villa Mirage, het vakantiethuis van de Zweedse royals in de baai van Saint-Tropez? Het gebouw kent een

Lees meer »

Lamsoor zorgt voor paars bloementapijt in Zwin Natuur Park: “Echte publiekstrekker en populair bij fotografen”

Momenteel komt de Lamsoor, ook wel de ‘zwinneblomme’ genoemd in de volksmond, tot bloei in de Zwinvlakte. Deze plant is typisch voor de schorren en vormt gedurende enkele weken, tot eind augustus een groot paars bloementapijt.
The post Lamsoor zorgt voor paars bloementapijt in Zwin Natuur Park: “Echte publiekstrekker en populair bij fotografen” appeared first on KW.be.

Lees meer »