LIVEBLOG RONDE VAN BASKENLAND. Even schrikken voor de leider: Roglic komt ten val, maar is na achtervolging terug in peloton

Etappe drie in de Ronde van het Baskenland voert het peloton weer naar Spaans grondgebied. De zes klimmetjes op het parcours maken er een aantrekkelijke prooi van voor aanvallers. Of heeft Remco Evenepoel een plannetje in z’n mouw zitten? Volg alles op de voet via deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

PROlectro neemt Selexion Verdegem in Ertvelde over: “De ziel van het bedrijf blijft behouden”

Het Beernemse bedrijf PROlectro, gespecialiseerd in elektro en technische installaties, neemt een Oost-Vlaamse collega over. Na de aankoop van loodsen en ruimte op de site van ‘t Fort in Beernem, past de overname in de expansieplannen.
The post PROlectro neemt Selexion Verdegem in Ertvelde over: “De ziel van het bedrijf blijft behouden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook dit jaar organiseren heel wat BV’s een fanreis, al zijn de verschillen groot: “Fans weten dat ze mij soms met rust moeten laten”

Samen op excursie, een pintje drinken aan de bar, een quiz en als apotheose een optreden van je idool. Dat is in het kort het principe van een fanreis. Ook dit jaar zoeken bekende Vlamingen zoals Christoff, Jo Vally en Luc Steeno zonnigere oorden op samen met hun trouwste achterban. Maar wat moet je daarvoor neertellen? En wat krijg je

Lees meer »

Damse bruggen krijgen opknapbeurt

De Vlaamse Waterweg plant schilder- en verbeteringswerken aan de bruggen over het Afleidingskanaal van de Leie en het Leopoldskanaal in Damme. De werken, die plaatsvinden in de periode april-juni, zullen voor wat verkeershinder zorgen.
The post Damse bruggen krijgen opknapbeurt appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Uit een telling blijkt dat 10% van de honden in natuurgebieden zonder leiband loopt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeugdfestival ‘Je Veux Du Soleil’ slaat dit jaar twintigste editie over: “Volgend jaar zijn we terug met een nieuwe formule”

Het jeugdfestival ‘Je Veux Du Soleil’, dat ondertussen aan een twintigste editie was aangebroken, gaat dit jaar niet door. De organisatoren kregen niet genoeg vrijwilligers bijeen om het festival op een correcte manier vorm te geven. “Volgend jaar zijn we terug, maar dan met een nieuwe formule.”
The post Jeugdfestival ‘Je Veux Du Soleil’ slaat dit jaar twintigste editie over:

Lees meer »

Emma Meesseman opnieuw uitgeroepen tot MVP in EuroLeague: “Maar het gaat mij vooral om de trofee van morgen”

Belgian Cat Emma Meesseman is zaterdag voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP) in de EuroLeague, de belangrijkste Europese clubcompetitie in het vrouwenbasket. Zondag kan ze die prijs nog eens extra in de verf zetten in de finale van de EuroLeague, waarin ze het met Fenerbahçe opneemt tegen het Villeneuve d’Ascq van Rachid Meziane, de

Lees meer »

Spaanse politie vat internationaal gezochte Belg (25) die met tas vol wapens, munitie en kogelvrije vesten onderweg was naar Frankrijk

Agenten van de Spaanse politie hebben bij een routinecontrole in Madrid een 25-jarige Belg opgepakt die met een tas vol oorlogswapens, munitie en kogelvrije vesten op weg was naar Frankrijk. Dat meldt het Spaanse persbureau ‘EFE’. De man stond Europees geseind voor ontvoering, diefstal en moord en wordt in verband gebracht met drugshandel.

Lees meer »