LIVEBLOG RONDE VAN BASKENLAND. Valpartij Roglic, Evenepoel wel nog in het peloton

Etappe drie in de Ronde van het Baskenland voert het peloton weer naar Spaans grondgebied. De zes klimmetjes op het parcours maken er een aantrekkelijke prooi van voor aanvallers. Of heeft Remco Evenepoel een plannetje in z’n mouw zitten? Volg alles op de voet via deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

? “En neen, Pogacar weet van geen ophouden”

Het doek valt over de Alpen. Tadej Pogacar heeft de puntjes op de ‘i’ gezet en zal morgen in Nice zijn derde eindzege in de Tour op zak steken. Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel verdelen de overige twee podiumplaatsen nadat ze elkaar nog het vuur aan de schenen legden. “De gooi naar plek twee van Remco getuigde wel van lef”,

Lees meer »

Een droomstart voor Igor Thiago: Braziliaan scoort meteen twee doelpunten voor nieuwe club in voorbereidingswedstrijd

Beginnen met een knaller. Twee eigenlijk. Igor Thiago (23) heeft zijn start bij zijn nieuwe club Brentford niet gemist. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. De spits maakte in juni de oversteek naar de Premier League voor een slordige 37 miljoen euro.

Lees meer »

Lamsoor zorgt voor paars bloementapijt in Zwin Natuur Park: “Echte publiekstrekker en populair bij fotografen”

Momenteel komt de Lamsoor, ook wel de ‘zwinneblomme’ genoemd in de volksmond, tot bloei in de Zwinvlakte. Deze plant is typisch voor de schorren en vormt gedurende enkele weken, tot eind augustus een groot paars bloementapijt.
The post Lamsoor zorgt voor paars bloementapijt in Zwin Natuur Park: “Echte publiekstrekker en populair bij fotografen” appeared first on KW.be.

Lees meer »