Laagste ‘supermarktinflatie’ sinds lange tijd: deze producten zijn goedkoper geworden

Volgens Testaankoop, die de veranderingen in supermarktprijzen nauwlettend opvolgt, kennen we momenteel de laagste ‘supermarktinflatie’ in lange tijd. Die inflatie blijft dalen en bedraagt momenteel 2,73 procent. Welke producten zijn goedkoper geworden en welke hebben net bijgedragen aan de ‘supermarktinflatie’? Een onverzicht. 

Meer krantenkoppen in België

Man (20) steekt zonder kijken over en wordt overreden door vrachtwagen: “Hopelijk kan zijn been gered worden”

Een 20-jarige jongeman is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij in Zarren (Kortemark) onder een vrachtwagen belandde. Dat gebeurde toen hij plots zijn bus zag naderen, een spurtje trok en zonder te kijken de straat op het zebrapad overstak. Een traag rijdende trucker kon hem niet meer ontwijken. “Die jongen liep een zware enkelbreuk en open beenbreuk op, hopelijk kan zijn

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger: “Tientallen Iraanse drones onderweg naar Israël”, ook Iraanse televisie maakt melding van de aanval

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft vanavond tientallen drones richting Israël gelanceerd. De spanningen in de regio lopen hoog op. Iran heeft zaterdag ook al een vrachtschip in beslag genomen dat “banden met Israël” heeft. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Blikseminslag op 36 kilovoltlijn in Koekelare: tot 8.000 bewoners even zonder stroom

Tijdens het hevige onweer dat maandagavond over West-Vlaanderen trok is de bliksem ingeslagen op een 36 kilovolt middenspanningslijn in Koekelare. Tot 8.000 bewoners zaten daardoor even zonder stroom. Zowat heel Koekelare en een deel van Ichtegem was in de duisternis gehuld, op de talrijke bliksemflitsen na dan.
The post Blikseminslag op 36 kilovoltlijn in Koekelare: tot 8.000 bewoners even zonder

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bedrijvendokter Guido Dumarey scherp in eerste interview na mislukt bod op Van Hool: “Met dit plan lachen ze personeel in gezicht uit”

De West-Vlaamse ondernemer Guido Dumarey wierp zich op als het Vlaamse alternatief voor een buitenlandse overname van busbouwer Van Hool, maar moest – ondanks een ultiem bod – in het zand bijten. Een scenario dat volgens hem al lang vastlag. “Het overnameplan moest met die specifieke partners doorgaan en kon niet Vlaams zijn”, zegt hij in z’n eerste interview. “Bovendien

Lees meer »

Kindster Amanda Bynes raakte zwanger van producer op 13-jarige leeftijd: “Ik werd gedwongen tot abortus”

Ze was een van de populairste actrices van haar generatie, maar al meer dan een decennium worstelt Amanda Bynes (36) om haar leven weer op de rails te krijgen. Een verslaving, verschillende arrestaties en een mentale inzinking. Nu krijgen we éindelijk meer zicht op de reden van haar plotse ‘verdwijning’ uit Hollywood. “Als hij haar niet misbruikt had, zou ze

Lees meer »

Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we de schade op”

Wat een voetbalfeest moest worden, draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na Club-PAOK braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan Breydel. “Na de match keerden de

Lees meer »

Kwart van de cannabisgebruikers in Nederland kruipt nog achter het stuur

Bijna een kwart van de cannabisgebruikers in Nederland rijdt kort na het blowen met de auto. “Soms ook echt met totaal verkeerde informatie. Omdat men zegt: ik word er zo rustig van, dus kan ik beter autorijden. Precies het tegenovergestelde is waar”, reageert Nederlands minister van Infrastructuur en Waterstaat geschokt in de Tweede Kamer.

Lees meer »

De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij

Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die

Lees meer »

Celine en Delphine van Controlife zijn verhuisd

Celine Weydts en Delphine Bettens zijn met hun organisatie Controlife verhuisd van de Evangelieboomstraat naar de Waregemstraat. De doelstellingen blijven dezelfde: enerzijds mensen begeleiden die willen afvallen, kracht opbouwen en op gewicht blijven en anderzijds allerlei toffe avontuurlijke activiteiten en sportkampen op het getouw zetten voor jong en minder jong.
The post Celine en Delphine van Controlife zijn verhuisd appeared

Lees meer »