Kunstdief bekent diefstal van gouden toilet ter waarde van 5 miljoen euro

Een gekende kunstdief heeft bekend ook achter de diefstal van een massief gouden toilet – ter waarde van 5,6 miljoen euro – te zitten. Dat meldt de BBC.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste lezing interactief theaterstuk ‘Aspe – Moord in de studio’ vangt aan met castwissel: actrice Patricia Goemare vervoegt de rangen en vervangt collega Katrien De Becker

Op maandag 15 april vond de allereerste lezing plaats van het interactieve theaterstuk ‘Aspe – Moord in de studio’, waarbij acteurs en regisseur voor het eerst samenkwamen rond het veelbelovende script. De sfeer was bijzonder aangenaam voor Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Gert Winckelmans en Manou Kersting. Regisseur Jaak Lema ving de lezing aan

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Fans van blauw-zwart verzamelen voor ticket- en paspoortcontrole

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

Prins Harry verliest hoger beroep over beveiliging door Britse politie

De Britse prins Harry heeft het hoger beroep bij het Hooggerechtshof tegen een uitspraak over zijn beveiliging in het Verenigd Koninkrijk verloren. De prins, die al een tijd in de Verenigde Staten woont, wil politiebeveiliging wanneer hij in zijn geboorteland is, maar de rechter oordeelde in februari dat dat niet ging gebeuren.

Lees meer »

KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’

Een kleine maand voor het Eurovisiesongfestival van start gaat in Zweden, kregen fans al een voorproefje van verschillende kandidaten. Topfavorieten zoals Zwitserland, Kroatië en Italië waren aanwezig in AFAS Live in Amsterdam om te tonen wat ze in hun mars hebben. De mannen van de Lage Landen mochten ook niet ontbreken. De Brusselse Mustii liet de volle zaal meezingen met

Lees meer »