Kunnen gevonden lichaamsresten verdwijning van kleuter Emile ophelderen? “Natuur is onverbiddelijke tegenstrever”

Een schedel, tanden, een T-shirt, schoenen en een onderbroek: dat zijn de restanten van de kleine Emile (2) die afgelopen weekend zijn teruggevonden vlak bij de plek waar hij verdween, het Franse Alpendorpje Haut Vernet. Hoe betekenisvol is zo’n vondst? Alain Remue van de Cel Vermiste Personen en wetsdokter Werner Jacobs geven duiding.

 

Meer krantenkoppen in België

“Op waarde geklopt” en “misschien wel mijn beste voorjaar ooit”: nét niet voor Dylan Teuns en Tim Wellens in Brabantse Pijl

Het voorjaar van Tim Wellens (32) zit erop. Hij sluit af met een goed gevoel – derde in Overijse, na opnieuw een attractieve koers – en een nieuwe richting voor zijn carrière. De reconversie van Waalse naar Vlaamse coureur lijkt definitief. Voor Dylan Teuns moet het seizoen nog goed en wel beginnen. “Ik trek met ambitie naar de Amstel, Waalse

Lees meer »

Geschorste magistraten willen terug aan het werk, politie valt binnen in advocatenkantoor

De twee procureurs die in de nasleep van de affaire rond de gelekte vragen van het magistratenexamen van januari geschorst werden, vechten die schorsing aan. Y.S. en J.L. willen zo snel mogelijk terug aan het werk. Het onderzoek naar de feiten zelf komt ondertussen stilaan op kruissnelheid. Vorige week viel de politie binnen in het advocatenkantoor van de klokkenluider.
The

Lees meer »

Buitenspeeldag op domein Dominiek Savio in Hooglede: “Met BMX-initiatie voor durvers”

Na het succes van vorige edities organiseert de jeugddienst op woensdag 17 april opnieuw een buitenspeeldag in Hooglede. Dit jaar in samenwerking met Dominiek Savio, want de buitenspeeldag vindt plaats op het kasteeldomein en bevat ook attracties met een inclusieve touch.
The post Buitenspeeldag op domein Dominiek Savio in Hooglede: “Met BMX-initiatie voor durvers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG REAL MADRID-MAN CITY (21u). Doku en co gespot in Madrid – Kan De Bruyne opnieuw schitteren in Bernabéu?

Real Madrid-Manchester City is vanavond dé topmatch van de kwartfinales in de Champions League. En in Spanje vrezen ze de komst van Kevin De Bruyne. De Rode Duivel maakte eerder furore in Bernabéu. “Het is paniek.” Blinkt hij uit? En wat doet onze andere landgenoot Jérémy Doku? Volg de aanloop naar en uiteraard de wedstrijd zelf op de voet in

Lees meer »

Woonwagenpark in Diest moet wijken voor fietssnelweg

In Diest is het woonwagenpark langs de Demer, aan het Zwartebeekplein, verdwenen. De woonwagens die er al enkele decennia stonden, moeten plaats ruimen voor een nieuwe fietssnelweg. Enkele gezinnen die er nog woonden, kregen een woning van het OCMW en de huisvestingsmaatschappij, zegt de burgemeester.

Lees meer »

Kind (4) gewond naar ziekenhuis nadat stuk gevel naar beneden valt op terras

Een vierjarig kind is maandagavond met snijwonden afgevoerd naar het ziekenhuis nadat de faience van een gevel naar beneden kwam. De kleuter zat net met haar opa op het terras van café ’t Peerd iets te drinken toen het incident gebeurde. De hulpdiensten snelden massaal ter plaatse, waarna besloten werd het café voor onbepaalde tijd te sluiten wegens structurele problemen.

Lees meer »