Kunnen gevonden lichaamsresten de verdwijning van kleuter Emile ophelderen? “De natuur is een onverbiddelijke tegenstrever van speurders”

Een schedel, tanden, een T-shirt, schoenen en een onderbroek: dat zijn de restanten van de kleine Emile (2) die afgelopen weekend zijn teruggevonden vlak bij de plek waar hij verdween, het Franse Alpendorpje Haut Vernet. Hoe betekenisvol is zo’n vondst? Alain Remue van de Cel Vermiste Personen en wetsdokter Werner Jacobs geven duiding.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Club-fans over veiligheid: “Blauw-zwarte kleren afgeraden, dus draag ik m’n Club-onderbroek”

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

95 banen op de tocht bij Beaulieu International Group

De bedrijfseenheid ‘Floor Solutions’ van de Beaulieu International Group uit Waregem wil de productie- en verkoopactiviteiten van matten stopzetten, net als de productie van luxe vinyltegels. Dat werd donderdag aangekondigd op een bijzondere ondernemingsraad. Daardoor dreigen tot 95 banen in ons land te verdwijnen. Ook in Polen wordt de matten-afdeling van Beaulieu opgedoekt.
The post 95 banen op de tocht

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bedrijvendokter Guido Dumarey scherp in eerste interview na mislukt bod op Van Hool: “Ons plan is nooit in overweging genomen”

De West-Vlaamse ondernemer Guido Dumarey wierp zich op als het Vlaamse alternatief voor een buitenlandse overname van busbouwer Van Hool, maar moest – ondanks een ultiem bod – in het zand bijten. Een scenario dat volgens hem al lang vastlag. “Het overnameplan moest met die specifieke partners doorgaan en kon niet Vlaams kon zijn”, zegt hij in z’n eerste interview.

Lees meer »

“Je leest best het volledige programma van PVDA”

Eenvoudige politieke boodschappen slaan aan. Dat bewijzen de peilingen van de jongste maanden. ‘Pak de rijken hun geld af en verdeel het onder de armen’: PVDA groeit zienderogen dankzij deze slogan. Het probleem is dat hij nogal simplistisch is, maar vooral dat in het partijprogramma andere standpunten staan die in deze tijden ronduit gevaarlijk zijn.

Lees meer »

Uur van de waarheid voor KVO: nagelbijten, ook naast het veld

Zomaar winnen tegen het al gedegradeerde SL16? ‘Het moeilijke van een makkelijke wedstrijd is om een zwakke tegenstander slecht te laten voetballen.’ Getekend: Johan Cruijff. In 1988 kwam Cruijff, die donderdag 77 zou zijn geworden, naar het internationaal knapentornooi van KVO. Daar bestaat een knappe foto van, met huidig materiaalman Luc Benthein naast Cruijff. Misschien
The post Uur van de

Lees meer »

Onze gasten deden de Genkse defensie kraken tot de bal panklaar voor doel lag

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post Onze gasten deden de Genkse defensie kraken tot de bal panklaar voor doel lag appeared first

Lees meer »