Jeugdvrienden Bjorn (49) en Christophe (49) zijn nieuwe eigenaars van Knoks Sleep & Sofa Store: “Voor klanten verandert er weinig”

Ze zijn gepassioneerd over alles wat te maken heeft met slapen en zitten, Christophe Vereeken (49) en Bjorn de Bruycker (49). Dus wat dan beter dan een eigen zaak beginnen? De jeugdvrienden namen een bekende zaak in de Lippenslaan in Knokke over, verhuisden naar een ander pand en gaan de nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan. “Degelijke producten die lang meegaan: daar staan we voor.”

“De eerste dagen waren een groot succes. Er kwamen veel mensen over de vloer en vooral: de reacties zijn unaniem positief.” Christophe en Bjorn blikken tevreden terug op de opening van hun winkel. Hélemaal nieuw is Knoks Sleep & Sofa Store niet.

Bij wie regelmatig in Knokke-Heist komt doet de naam een belletje rinkelen, aangezien de zaak al 25 jaar een begrip is in de kustgemeente. Met een iets andere naam, maar met dezelfde nadruk op kwaliteit blazen de jeugdvrienden de zaak nu nieuw leven in.

Goede vrienden

Bjorn en Christophe kennen elkaar al 40 jaar en twijfelden niet om samen de uitdaging aan te gaan. “Ik ben afkomstig uit Eeklo en heb ook nog een taxi- en koerierbedrijf”, zegt Bjorn. Christophe, afkomstig uit Knokke-Heist, blijft dan weer deels actief als salesagent. Maar het vele werk schrikt hen niet af, integendeel.

“De vorige eigenaars waren goed bevriend met Bjorn”, legt Christophe uit. “We wisten dus dat ze met pensioen gingen en zijn een eventuele overname gaan bestuderen. En kijk, sinds deze week zijn we officieel de nieuwe uitbaters.” Christophe en Bjorn verhuisden de zaak naar een ander, nieuw pand in de Lippenslaan. “Maar voor de klanten verandert er relatief weinig”, zeggen de vrienden. “De leveranciers bijvoorbeeld blijven hetzelfde. Degelijke producten die lang meegaan: daar staan we voor.”

Alles voor slaapkamer

Wat je zoals kan vinden bij Knoks Sleep & Sofa Store? Simpel: ongeveer alles voor je slaapkamer en salon. Van relaxzetels tot een boxspring, bedden, tafels en stoelen en bedlinnen. “Of het nu gaat om de juiste ondersteuning voor rugproblemen of om de perfecte esthetiek voor een slaapkamer, we zijn in staat om klanten te helpen bij het vinden van de ideale oplossing”, verwoorden ze het zelf. “Prijs-kwaliteit is voor ons heel belangrijk.”

De zaak is stijlvol en modern ingericht én opgefrist met kunstwerken die ook te koop zijn. Nog dit: tijdens de openingsmaand april ontvang je als klant 10% op alles. De winkel is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur en is gevestigd in de Lippenslaan 236.

(MM)

The post Jeugdvrienden Bjorn (49) en Christophe (49) zijn nieuwe eigenaars van Knoks Sleep & Sofa Store: “Voor klanten verandert er weinig” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Onderzoek gestart na “doelgerichte brandstichtingen” op TGV-spoornet in Frankrijk, inlichtingen- en ordediensten zoeken daders

De Franse inlichtingen- en ordediensten zijn gemobiliseerd om de daders op te sporen die verantwoordelijk zijn voor de "doelgerichte brandstichtingen" op het TGV-spoornet. Er zouden 800.000 reizigers getroffen zijn door de hinder, enkele uren voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Ook tussen Brussel en Parijs kunnen er vertragingen zijn, waarschuwt NMBS.

Lees meer »

Christel Van Schoonwinkel speelde sexy Betty in ‘De kotmadam’: “Die herhalingen hebben me lang gestoord”

‘De kotmadam’ was een broedplaats voor jong acteertalent. Onder hen ook Christel Van Schoonwinkel (56), die er 33 jaar geleden haar debuut maakte als de sexy Betty. Nu de populaire VTM-reeks definitief stopt, zocht HLN haar op voor een exclusief gesprek over de begindagen, de goede band met haar overleden collega Odilon en de vele heruitzendingen. “Ik verdien daar ‘iets’

Lees meer »

Russische en Chinese bommenwerpers patrouilleerden nabij Alaska

Russische en Chinese bommenwerpers hebben samen een patrouille uitgevoerd aan de grens tussen het Aziatische en Amerikaanse continent, niet ver van de Amerikaanse staat Alaska. Amerikaanse en Canadese gevechtsvliegtuigen hebben de bommenwerpers onderschept, zo zegt het Noord-Amerikaanse commando NORAD.

Lees meer »

LIVE. Trump bekritiseert toespraak Biden en noemt Harris op rally “radicaal-linkse gek die ons land zal vernietigen”

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

In deze ‘automatengemeente’ haal je zowat alles uit de muur, van pralines over bloemen tot… zeepieren: “Eigenlijk hoop ik dat dit niet de toekomst is”

Bloemen, gebraden kippen maar ook pralines of bier: in ‘automatengemeente’ Kapellen haal je het allemaal uit de muur. Zelfs de hengelsportliefhebber haalt er na sluitingsuur zijn maden en zeepieren gewoon uit de automaat. Asociaal? “Nee hoor, als ik iemand aan die automaat zie staan, kom ik altijd even naar buiten.”

Lees meer »