Jeugdvrienden Bjorn (49) en Christophe (49) zijn nieuwe eigenaars van Knoks Sleep & Sofa Store: “Voor klanten verandert er weinig”

Ze zijn gepassioneerd over alles wat te maken heeft met slapen en zitten, Christophe Vereeken (49) en Bjorn de Bruycker (49). Dus wat dan beter dan een eigen zaak beginnen? De jeugdvrienden namen een bekende zaak in de Lippenslaan in Knokke over, verhuisden naar een ander pand en gaan de nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan. “Degelijke producten die lang meegaan: daar staan we voor.”

“De eerste dagen waren een groot succes. Er kwamen veel mensen over de vloer en vooral: de reacties zijn unaniem positief.” Christophe en Bjorn blikken tevreden terug op de opening van hun winkel. Hélemaal nieuw is Knoks Sleep & Sofa Store niet.

Bij wie regelmatig in Knokke-Heist komt doet de naam een belletje rinkelen, aangezien de zaak al 25 jaar een begrip is in de kustgemeente. Met een iets andere naam, maar met dezelfde nadruk op kwaliteit blazen de jeugdvrienden de zaak nu nieuw leven in.

Goede vrienden

Bjorn en Christophe kennen elkaar al 40 jaar en twijfelden niet om samen de uitdaging aan te gaan. “Ik ben afkomstig uit Eeklo en heb ook nog een taxi- en koerierbedrijf”, zegt Bjorn. Christophe, afkomstig uit Knokke-Heist, blijft dan weer deels actief als salesagent. Maar het vele werk schrikt hen niet af, integendeel.

“De vorige eigenaars waren goed bevriend met Bjorn”, legt Christophe uit. “We wisten dus dat ze met pensioen gingen en zijn een eventuele overname gaan bestuderen. En kijk, sinds deze week zijn we officieel de nieuwe uitbaters.” Christophe en Bjorn verhuisden de zaak naar een ander, nieuw pand in de Lippenslaan. “Maar voor de klanten verandert er relatief weinig”, zeggen de vrienden. “De leveranciers bijvoorbeeld blijven hetzelfde. Degelijke producten die lang meegaan: daar staan we voor.”

Alles voor slaapkamer

Wat je zoals kan vinden bij Knoks Sleep & Sofa Store? Simpel: ongeveer alles voor je slaapkamer en salon. Van relaxzetels tot een boxspring, bedden, tafels en stoelen en bedlinnen. “Of het nu gaat om de juiste ondersteuning voor rugproblemen of om de perfecte esthetiek voor een slaapkamer, we zijn in staat om klanten te helpen bij het vinden van de ideale oplossing”, verwoorden ze het zelf. “Prijs-kwaliteit is voor ons heel belangrijk.”

De zaak is stijlvol en modern ingericht én opgefrist met kunstwerken die ook te koop zijn. Nog dit: tijdens de openingsmaand april ontvang je als klant 10% op alles. De winkel is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur en is gevestigd in de Lippenslaan 236.

(MM)

The post Jeugdvrienden Bjorn (49) en Christophe (49) zijn nieuwe eigenaars van Knoks Sleep & Sofa Store: “Voor klanten verandert er weinig” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oud-speler en -coach Arnar Vidarsson looft het huidige Cercle Brugge: “Ploeg is goed uitgebalanceerd”

Arnar Vidarsson is ondertussen een kleine tien jaar weg bij Cercle Brugge. De 46-jarige IJslander is nu trainer van Jong KAA Gent en daarnaast ook voetbalanalist in het Canvas televisieprogramma Extra Time. Hij geniet van wat hij van Cercle ziet.
The post Oud-speler en -coach Arnar Vidarsson looft het huidige Cercle Brugge: “Ploeg is goed uitgebalanceerd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waar staan de Vlaamse partijen voor?

De politieke partijen in ons land maken zich op voor regionale, federale en Europese verkiezingen over een kleine twee maanden, maar waar staan die partijen eigenlijk voor? We vroegen hen naar de drie belangrijkste standpunten. Zo ben je helemaal mee voor 9 juni.

Lees meer »

Deze week stakingen in gevangenissen Leuven Centraal, Gent, Hasselt en Mechelen

Ook deze week wordt nog gestaakt in de Belgische gevangenissen, maar nu per provincie. Maandag is het de beurt aan Leuven Centraal en de Brusselse gevangenissen, dinsdag aan Gent, woensdag aan Hasselt en vrijdag aan Mechelen. In Wallonië zijn geen gecoördineerde acties, maar ook daar loopt de stakingsaanzegging door. Dat hebben de vakbonden maandag gemeld.

Lees meer »

Biologische zelkpluktuin’t Oostgoed start vijfde seizoen: “We waken over de kwaliteit en de versheid”

In de zelfpluktuin ’t Oostgoed ontwaken ze uit hun wintermodus om de lente te verwelkomen. Boer Thijs Demeulenaere en zijn echtgenote die de zelfpluktuin oprichtten, staan inmiddels aan hun vijfde seizoen en zorgen ervoor dat men op dit kleinschalig landbouwbedrijf in de Oosthoekstraat 11 groenten kan ophalen, vers van het veld.
The post Biologische zelkpluktuin’t Oostgoed start vijfde seizoen: “We

Lees meer »

Hij zei “dit nooit meer” na finish van 450 km lange ultramarathon in poolgebied, maar maand later heeft Chris (43) zijn zinnen al gezet op nog extremere tocht

“Dit nooit meer”, zwoer Izegemnaar Chris Seynaeve op 1 maart na als eerste over de finish van de 450 kilometer lange 6633 Arctic Ultra gestapt te zijn. Maar zie, een goede maand verder laat hij zich verleiden door een nog extremere variant in datzelfde arctische gebied. “De Horror Stage, 650 km door de bergen en dan de oceaan over.”

Lees meer »

Zal de kiezer Conner Rousseau witwassen?

Conner Rousseau (Vooruit) is terug. Hij is lijstduwer voor het Vlaams Parlement in Oost-Vlaanderen. Hij lijkt zijn racistische en seksistische uitspraken te hebben verteerd, al moet volgens de partij de kiezer maar oordelen over zijn lot en dan is alles mogelijk.

Lees meer »