Jean-Marie Le Pen (95) onder gerechtelijke bescherming geplaatst

De voormalige Franse politicus Jean-Marie Le Pen is onder gerechtelijke bescherming geplaatst. Dat heeft zijn advocaat François Wagner bekendgemaakt. Na een medische test werd de vader van Marine Le Pen op zijn 95e onbekwaam bevonden om zijn eigen beslissingen te maken.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische raketaanval op Iran, ontploffingen gehoord in Isfahan

Iraanse en Amerikaanse media melden dat Israël raketten heeft afgevuurd op de stad Isfahan in Iran, waar zich een nucleaire onderzoeksfaciliteit bevindt. Het internationale vliegverkeer naar de Iraanse hoofdstad Teheran is volgens Iraanse media opgeschort. Ook zouden op verschillende plaatsen in het land batterijen van de luchtverdediging zijn afgevuurd. De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit

Lees meer »

Expo in BKO in Gistel belicht gedeeld en betrokken ouderschap

Vrijwilligersorganisatie Home-Start Vlaanderen, het Kenniscentrum Gezinswetenschappen van Odisee Hogeschool en de stad Gistel openden in buitenschoolse kinderopvang de Zonnebloem een foto-expo rond ouderschap. Je kan er nog tot 12 mei terecht.
The post Expo in BKO in Gistel belicht gedeeld en betrokken ouderschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jelle Cleymans is bereid nieuwe ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat en superfan Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor terug

Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de

Lees meer »

IN BEELD. Het ene verrassingsoptreden na het andere en grote liefde tussen Taylor Swift en Travis Kelce op Coachella

Het bekendste muziekfestival van de Verenigde Staten pakt dit jaar weer uit met de grootste artiesten, opvallende outfits én een hele hoop verrassingsacts. Celebs zijn er bovendien niet enkel te spotten op de podia. Je kan er zomaar Taylor Swift en haar grote liefde Travis Kelce tegen het lijf lopen, zo blijkt. Dit en meer viel op tijdens het eerste

Lees meer »