House Of Talents Kortrijk Spurs: “Met vertrouwen richting de play-offs”

In de kwartfinale van de play-offs neemt House Of Talents Kortrijk Spurs het op tegen Basket Namur Capitale. Vorig weekend boekte de ploeg van coach Bruce Minne op de slotspeeldag van de reguliere competitie tegen Laarne haar vierde zege op een rij, de tiende van het seizoen.

“We mogen stellen dat we tegen ploegen van ons kaliber meer dan goed voor de dag komen”, zegt voorzitter Manu Gheysen. “Er zaten een paar close games tussen, maar het dubbeltje viel telkens aan onze kant. We mogen dus heel tevreden zijn. Onze laatste nederlaag dateert al van 24 februari tegen Basket Namur Capitale, onze tegenstander van dienst vrijdag en zondag in de eerste ronde van de play-offs. Het zal geen gemakkelijke klus worden, maar we zijn niet kansloos. We moeten nu wel twee keer weten te winnen tegen de Waalse formatie waarvan minstens één keer buitenshuis.”

Eerste versterking

Deze week kondigde de club met Asha Ndabukiye een eerste versterking aan. “De 21-jarige power forward komt over van reeksgenoot Lummen”, gaat Manu verder. “Asha behoorde tot de selectie Young Cats U20 die actief was op het EK in Hongarije in 2022 en in Litouwen in 2023.”

“Met de zusjes Emma en Sarah Bell, Lisa Foucart, Cylia Ducoulombier, Emma Van Thuyne, Vanda Kristlova en nu nog Asha Ndabukiye, hebben we alvast een goede basis.” (ELD)

Vrijdag 5 april om 20.30 uur: Basket Namur Capitale – House Of Talents Kortrijk Spurs.

Zondag 7 april om 16 uur: House Of Talents Kortrijk Spurs – Basket Namur Capitale.

Woensdag 10 april om 20.30 uur: Basket Namur Capitale – House Of Talents Kortrijk Spurs. (Belle indien nodig).

The post House Of Talents Kortrijk Spurs: “Met vertrouwen richting de play-offs” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Spelen laten voorgaan op het bestuur van een land doet denken aan een ideetje van een zonnekoning”

Vrijdagavond kan de hele wereld oordelen over het organisatietalent van de Fransen, en ze hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt. De openingsceremonie van de Olympische Spelen zal zich niet in een stadion afspelen, maar op de Seine. Parijs is opgekuist, de daklozen zijn weggestuurd, de Seine is proper genoeg voor een snelle mediagenieke duik van de burgemeester. Om het feest

Lees meer »

“We gaan voor het hoogste”: Verschaeren spreekt klare taal nadat Anderlecht scheve situatie omkeert in galamatch tegen Wolfsburg

Een mindere eerste helft en een véél betere tweede. Anderlecht heeft z’n galamatch met 2-1 gewonnen van het Duitse Wolfsburg. De inbreng van het Deense duo Dreyer-Dolberg was nodig. Paars-wit maakt zich wel zorgen om Francis Amuzu, die voor de rust uitviel met een (zware?) blessure. Yari Verschaeren was na de wedstrijd duidelijk over de doelstellingen van Anderlecht komend seizoen.

Lees meer »

“Wat gaan ze doen? Middelkerke bij Oostende voegen? Over mijn lijk”: Jean-Marie Dedecker boort N-VA-voorstel over gemeentefusies de grond in

Hij mag dan in West-Vlaanderen de N-VA-lijst voor de federale verkiezingen hebben getrokken, het heeft Jean-Marie Dedecker niet belet om de plannen van die partij over verplichte fusies van gemeenten de grond in te boren.
The post “Wat gaan ze doen? Middelkerke bij Oostende voegen? Over mijn lijk”: Jean-Marie Dedecker boort N-VA-voorstel over gemeentefusies de grond in appeared first

Lees meer »

Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem

Dennis Bels (34) wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker van het Vlaams Belang. Hij is sinds 2020 partijvoorzitter van de lokale afdeling. Dennis is van opleiding historicus en godsdienstwetenschapper.
The post Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sean Dhondt maakt overstap naar Play Nostalgie

Na de zomer stapt Sean Dhondt over van Qmusic naar Play Nostalgie. Hij zal elke weekdag te horen zijn tussen 10u en 13u, met een gloednieuwe radioshow. Marcia Bwarody die de afgelopen jaren het voormiddagblok erg succesvol voor haar rekening nam, zal voortaan na Sean de middaguren van 13u tot 16u laten swingen.

Lees meer »

Duitsers tonen duidelijke interesse in miljoenen panden in Knokke-Heist: 1 op de 6 kopers van Duitsland

1 op de 6 kopers van exclusieve miljoenenpanden aan de Belgische Oostkust is afkomstig uit Duitsland. Specifiek gaat het om vastgoed in Knokke-Heist en Cadzand. Dat blijkt uit een analyse van de gespecialiseerde vastgoedkantoren Cambier-De Nil in Knokke-Heist en Verhage-Lemahieu uit Cadzand. “Sinds 2019 is het aandeel Duitse klanten opvallend toegenomen. Vaak gaat het om vermogende Duitsers uit de regio

Lees meer »

Gouden Pluim viert haar kaartkampioenen

Onlangs vierden de kaarters van de Gouden Pluim hun kampioenen in restaurant-hotel Shamrock in Tielt. Met die jaarlijkse en zeer gesmaakte groepsactiviteit sluit de club een zeer spannend seizoen af.
The post Gouden Pluim viert haar kaartkampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »