Hilariteit over mislukte Russische afleiding: helikopter landt op geschilderde afbeelding van gevechtsvliegtuig

De Russische strijdkrachten laten afbeeldingen van gevechtsvliegtuigen schilderen op militaire vliegvelden, kennelijk om de Oekraïners te verwarren als die aanvallen uitvoeren. Dat meldt het Britse ministerie van Defensie, dat een luchtfoto deelde van zo’n neptoestel op een Russische basis op de Krim.

 

Meer krantenkoppen in België

Het eerste dubbelinterview van Noa en mama Magali Planckaert: “Noa heeft altijd kritiek op hoe ik mij schmink”

“Vroeger droegen wij zelfs elkaars kleren.” Ze lijken op elkaar als twee druppels water. Sterker nog: Noa Planckaert (15) en haar moeder Magali (38) zouden zussen kunnen zijn. Niet enkel hun uiterlijk, ook hun karakter vertoont heel wat gelijkenissen. ‘Dag Allemaal’ kon moeder en dochter strikken voor een allereerste dubbelinterview. “Bij mensen die we niet kennen, kijken wij altijd de

Lees meer »

Rumi Carter overtreft grote zus Blue Ivy en verbreekt hitrecord

Na Blue Ivy (6) treedt nu ook de jongste dochter van Beyoncé en Jay-Z in de voetsporen van haar ouders. Rumi Carter (6) gaat deze week de recordboeken in de Verenigde Staten in. Dankzij haar bijdrage aan het nummer ‘Protector’ van haar moeder staat ze sinds deze week vermeld als de jongste vrouw met een hitnotering in de Billboard Hot

Lees meer »

LIVEBLOG AMSTEL GOLD RACE VROUWEN. Vinkt Kopecky er nóg eentje af? “Niet heel veel getraind, maar het voelde wel goed aan”

Vandaag wordt de tiende editie van de Amstel Gold Race voor vrouwen gereden. De rensters moeten 157 kilometer overwinnen in Nederlands Limburg. Onderweg wordt er 22 keer geklommen. De scherprechter wordt ongetwijfeld de Cauberg, die maar liefst vijf keer getemd moet worden. Kan Lotte Kopecky na Parijs-Roubaix ook de Amstel winnen? Volg de race, die al om 9u55 start, op

Lees meer »

ROYALTYCHECK. ‘Favoriete kleinzoon’ van Queen breekt met vriendin en Letizia zet trend

Slecht nieuws uit de Britse koninklijke familie. De ‘favoriete kleinzoon’ van koningin Elizabeth heeft zijn relatie verbroken. Hij was te veel van huis weg en dat wreekt zich nu. De Spaanse koningin Letizia inspireert moeders van communicanten dan weer in hun zoektocht naar een geschikte feestjurk. En waar nam kroonprins William zijn zoon George mee naartoe? Dit en meer viel

Lees meer »

Retro Winkel Sport (3) – Romain Germonprez was 30 jaar secretaris: “Mooi liedje dat bleef duren”

Sint-Eloois-Winkel Het nakende afscheid van Geert Cool bij Winkel Sport doet ons terugblikken. En daarbij mogen we zeker niet voorbijgaan aan Romain Germonprez, die ook 30 jaar secretaris is geweest en nog altijd deel uitmaakt van het bestuur. “We moeten vooral dankbaar zijn voor alles wat Geert gedaan heeft voor Winkel Sport”, klinkt het.
The post Retro Winkel Sport (3)

Lees meer »

“Hij kan dan gaan bedelen aan stoplicht”: ex-doelman jaagt iedereen in het harnas na ongepaste opmerking over Barça-wonderkind Yamal

Daar sta je dan, als tv-zender. Door een opmerking over wonderkind Lamine Yamal (16) weigerden FC Barcelona én PSG na hun spektakel in de Champions League interviews te geven aan ‘Movistar Plus’, de exclusieve rechtenhouder in Spanje. Terwijl Lewandowski en co. hun zegje deden tegenover de concurrerende media, moest de zender voor enkele miljoenen kijkers door het stof.

Lees meer »

Chocoladefabriek Barry Callebaut in Wieze draait weer op volle toeren na akkoord over jobs

De vertragingsactie in de chocoladefabriek van Barry Callebaut in Wieze bij Lebbeke is afgelopen. Drie weken geleden beslisten de productiearbeiders maar aan 75 procent te werken nadat de directie had aangekondigd dat er in de productieafdeling in Wieze bij Lebbeke 40 jobs zouden moeten verdwijnen. Na onderhandelen is het aantal naakte ontslagen nu teruggebracht naar minder dan 5. Daarop is

Lees meer »