Hele wereld ontdekt Nederlandse livestream waar je op deurbel moet drukken om vissen te helpen

In de Nederlandse stad Utrecht hebben ze al enkele jaren een ‘visdeurbel’ en die blijkt nu enorm populair. Over de hele wereld kijken mensen mee naar de livestream om vissen te helpen door de sluis te zwemmen.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier zorginstellingen slaan handen in elkaar: “Fusie is wel niet aan de orde”

De Vleugels uit Klerken, Tordale uit Torhout, Kerckstede uit Oostnieuwkerke en Mivalti uit Tielt hebben besloten om hun krachten te bundelen. Doel is de uitdagingen in het zorglandschap effectief aan te pakken. Een fusie of samensmelting is naar verluidt wel niet aan de orde. Om de samenwerking extra in de kijker te zetten organiseren medewerkers van de 4 organisaties op

Lees meer »

LIVE. “Ik heb me al meermaals verontschuldigd”: Bart De Pauw geeft eerste interview in ‘De Tafel van Gert’

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) geeft dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar. Dat doet de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De Tafel van Gert’. Volg hier live de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.”

Lees meer »

LIVEBLOG CITY-CHELSEA. De bal rolt: grijpt City – met De Bruyne – meteen de bovenhand in de halve finale van de FA Cup?

Vandaag spelen Manchester City en Chelsea op Wembley hun halve finale van de FA Cup. City is de winnaar van vorig jaar. Kan het opnieuw de finale halen of slaagt Chelsea erin hun seizoen een beetje kleur te geven? Morgen strijden Manchester United en tweedeklasser Coventry City dan weer tegen elkaar voor de andere finaleplaats. Volg de ontwikkelingen van de

Lees meer »

Crisis in Franstalig België: “Verraden” MR behandelt decreten van coalitie “per geval” nadat PS en Ecolo “stekker uit regering hebben getrokken”

Na de pijnlijke breuk binnen de regering van de Franse Gemeenschap over een veelbesproken decreet over de hervorming van het hoger onderwijs, hebben meerderheidspartijen MR, Ecolo en PS woensdag toch een spoor van eenheid getoond door gezamenlijk een reeks decreten goed te keuren in het parlement. Zo kregen verschillende decreten van ministers van PS en Ecolo de steun van coalitiepartner

Lees meer »