Geopolitiek in Leuven

20:01 Behalve Stella schenkt Leuven de wereld dankzij Imec ook de fijnste chips. De wereldleider in halfgeleidertechnologie krijgt donderdag een reeks Europese en Amerikaanse toppolitici over de vloer voor … 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester De fauw vraagt Club-supporters die naar Griekenland afreizen om voorzichtig te zijn: “Daag zeker niet uit”

Na de wedstrijd Club Brugge – PAOK FC en de problemen die zich toen hebben voorgedaan aan het Jan Breydelstadion hebben supporters van PAOK (Saloniki) heel wat haatberichten op sociale media gepost, vooral gericht aan het Brugse stadsbestuur, de Brugse voetbalsupporters, de politie en de burgemeester.
The post Burgemeester De fauw vraagt Club-supporters die naar Griekenland afreizen om voorzichtig

Lees meer »

Met analist Jan Bakelants op zoek naar de putten in La Doyenne: “Organisatie heeft duidelijk lessen getrokken uit valpartij Pogacar”

Dit weekend maakt Tadej Pogacar zijn opwachting in ons land na één jaar afwezigheid. Hij had daar een goede reden voor. Door een diepe put in het Waalse wegdek brak de Sloveen vorig jaar zijn pols tijdens Luik-Bastenaken-Luik. Onze analist Jan Bakelants fietst het parcours af op zoek naar putten en stelt vast: “De organisatie heeft duidelijk lessen getrokken uit

Lees meer »

Onze gasten deden de Genkse defensie kraken tot de bal panklaar voor doel lag

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post Onze gasten deden de Genkse defensie kraken tot de bal panklaar voor doel lag appeared first

Lees meer »

7 slachtoffertjes geïdentificeerd. Ouders krijgen te horen dat ‘meester Thijs’ (38) foto’s maakte van hun zoontje op schooltoilet

Al minstens zeven slachtoffertjes van kleuterleider Thijs D.W. (38) van basisschool De Springplank in het Oost-Vlaamse Onkerzele zijn geïdentificeerd. Dat heeft HLN vernomen. De speurders hebben aan de ouders verteld dat ‘meester Thijs’ beelden van hun zoontjes maakte in de schooltoiletten. De vraag blijft nu of de man nog meer slachtoffers heeft gemaakt, maar ook of hij zijn slachtoffers heeft

Lees meer »

Moeder en dochter stellen tapasbar Sa Torre voor

Heb je niet meteen reisplannen, maar wil je toch in een zuiderse stemming komen? Katrijn Doise (53) en dochter Sanne Lodewijkx (33) stellen hun pas geopende Spaanse tapasbar Sa Torre voor bij het Schoolplein.
The post Moeder en dochter stellen tapasbar Sa Torre voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij

Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die

Lees meer »

INTERVIEW. Vazquez en Angulo, de jokers van Anderlecht: “Het klikte meteen tussen ons”

“Als ik de titel win, zet ik een tatoeage van Anderlecht”, zegt Nilson Angulo. Luiz Vazquez lacht, maar maakt nog even voorbehoud: “Ik sluit het niet uit.” De Ecuadoriaanse winger en Argentijnse spits zien elkaar als twee broers bij Anderlecht. Een dubbelinterview voor het belangrijke duel tegen Union: hoe verliep als Zuid-Amerikaan hun integratie aan de cultuur bij paars-wit en

Lees meer »