‘Forbes’-rijkenlijst telt zes Belgische miljardairs meer dan vorig jaar

De miljardairslijst die Forbes jaarlijks publiceert, bevat zes Belgen meer dan vorig jaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscars-incident heeft hem veranderd”

In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand – met de release van ‘Bad Boys 4’ – is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn

Lees meer »

Geheime farmadeals massaal toegenomen onder Vandenbroucke: “Wordt een democratisch probleem”

Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) sluit massaal geheime contracten af met de farmasector om prijskortingen te bedingen. Zijn partij was daar vroeger de grootste tegenstander van, nu zijn die contracten al goed voor meer dan de helft van het totale budget. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. “Een probleem”, geeft Vandenbroucke zelf toe.

Lees meer »

70-jarigen houden al zesde keer reünie

De 70-jarigen kwamen voor de zesde keer samen en werden bij deze gelegenheid op het gemeentehuis ontvangen. Een initiatief van het ‘comité 1954’ met Hilde Bossier, Bernadette Vandenberghe, Patrick Debruyne, Luck Demets, Bernard Vantorre en Rony Villez. “Het is goed om even terug te blikken op het verleden”, zei burgemeester Carine Dewaele (CD&V). “Naar de
The post 70-jarigen houden al

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Geen explosieven gevonden bij man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs

Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen. Hij leek een bommengordel aan te hebben en zei “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied onmiddellijk afgezet en speciale eenheden zijn naar binnen gegaan en hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven

Lees meer »

LIVEBLOG HEIDENHEIM-LEIPZIG. Openda en co zetten Dortmund onder druk in eindsprint om Champions League-ticket

Loïs Openda blijft scoren aan de lopende band. Vorig weekend scoorde hij nog zijn 22e goal van het seizoen in een 3-0 overwinning tegen de Wolfsburg-Belgen. Bij winst tegen middenmotor Heidenheim zet het Dortmund onder druk in de strijd voor het vierde en laatste Champions League-ticket. De Borussen spelen zondag tegen de nieuwbakken kampioen Bayer Leverkusen. Volg de wedstrijd in

Lees meer »

Telefoon van Paypal? Wees dan op je hoede voor ‘vishing’

Safeonweb waarschuwt voor een nieuwe ‘vishing’-golf. Slachtoffers lijken telefoon te krijgen van betalingssysteem Paypal, maar eigenlijk gaat het om oplichters die proberen je bankgegevens te verkrijgen. Wie zo’n telefoontje krijgt moet volgens data-expert Tim Verheyden één ding doen: "Gewoon opleggen."

Lees meer »

INTERVIEW. Wat Bart De Pauw niet vertelde op televisie: “Om half drie ‘s nachts, als je helemaal op bent, wil je alleen nog maar dat het stopt”

Is Bart De Pauw (55) werkelijk gelouterd? Of waren z’n publieke excuses, eerder deze week bij Gert Verhulst, schone schijn? “Ik kruip weer in mijn schulp”, zei hij aan ‘De Tafel’. Maar niet voor hij nog één laatste keer praat, ook over wat hij niet zei op tv. Drie uur lang. Kwetsbaar, intiem en breekbaar. “Er waren momenten, diep in

Lees meer »

Derde waterlek in jaar tijd treft twee jonge gezinnen opnieuw: “Onze werf is intussen onstabiel, wie zal dat betalen?”

In de Kouterstraat in Merkem bij Houthulst zagen twee jonge gezinnen de voorbije nacht het water door hun woning stromen door een breuk in de waterleiding onder het voetpad, de derde keer al in één jaar tijd. “Zaterdag trouwen we, maar ik sta hier opnieuw met de handen in het haar”, zucht Thomas Demeulenaere (31). Hij kreeg de voorbije nacht

Lees meer »

Dirk Kuyt grote held in titelviering van Beerschot

Feest op het Kiel. En daar kon verlies tegen Patro Eisden of de recente 0 op 6 niets aan veranderen. De Ratten waren twee weken geleden al zeker van promotie en vorige week kroonde de Antwerpse traditieclub zich ook tot kampioen. Uit handen van Lorin Parys, CEO van de Pro League, kreeg het de kampioenentrofee van de Challenger Pro League.

Lees meer »