Fietszegening voor nieuw seizoen bij Okra Dikkebus

Okra Dikkebus startte het nieuwe fietsseizoen voor 2024. Traditiegetrouw begon dit met een fietszegening die dit jaar opnieuw verzorgd werd door EH Deken Miquel Dehondt.

Okra Dikkebus fietst op de tweede en vierde dinsdag van de maand. “We rijden aan een matig tempo ongeveer 30 km. Onderweg houden we een sanitaire stop, waar natuurlijk ook iets kan genuttigd worden. We vertrekken om 13.30 uur aan het oc Dikkebus en omstreeks 17 uur zijn we terug in Dikkebus. Nieuwkomers zijn welkom”, aldus Marc Trioen.

(foto EG)

The post Fietszegening voor nieuw seizoen bij Okra Dikkebus is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mieke Schuddinck (71), oprichtster van de Gentse Poezenboot, overleden: “Mama was een icoon voor het dierenwelzijn in Vlaanderen”

Mieke Schuddinck (71), de bezielster van de Poezenboot in Gent, is niet meer. Maandagochtend overleed ze, kort na haar verjaardag die ze vierde met haar kinderen en kleinkinderen. “Het verlies is groot, maar de trots die ik voel is nog groter”, zegt haar dochter Ellie. Zij vertelt het verhaal van hoe haar mama de Poezenboot omtoverde van drijvend bordeel naar

Lees meer »

Polen zet eerste stap richting versoepeling strenge abortuswet

Het Poolse parlement heeft een eerste stap gezet voor de versoepeling van de strenge abortusregelgeving in het land. De centrumlinkse coalitiepartners hebben vier ontwerpteksten ingediend. Tegenstanders hadden tevergeefs moties ingediend om de hervormingen tegen te houden. De Poolse abortuswetgeving is vandaag nog een van de strengste van Europa.

Lees meer »

Tiende editie Kachtem Markt in feestelijk kleedje

De tiende editie van Kachtem Markt vindt op woensdag 17 april plaats op de parking van wzc Sint-Vincentiusrustoord Kachtem, in de Hogestraat. Het enthousiaste ergo-animatieteam van het Sint-Vincentiusrustoord zet opnieuw zijn schouders onder deze markt.
The post Tiende editie Kachtem Markt in feestelijk kleedje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruine beer verwondt twee wandelaars in Slovakije

Een bruine beer heeft zondag in een beschermd natuurgebied in Slovakije twee wandelaars aangevallen. Dat heeft het openbare natuurbeschermingsorganisatie SOPSR meegedeeld. De twee mannen werden met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees meer »

Waar staan de Vlaamse partijen voor?

De politieke partijen in ons land maken zich op voor regionale, federale en Europese verkiezingen over een kleine twee maanden, maar waar staan die partijen eigenlijk voor? We vroegen hen naar de drie belangrijkste standpunten. Zo ben je helemaal mee voor 9 juni.

Lees meer »