Fietszegening voor nieuw seizoen bij Okra Dikkebus

Okra Dikkebus startte het nieuwe fietsseizoen voor 2024. Traditiegetrouw begon dit met een fietszegening die dit jaar opnieuw verzorgd werd door EH Deken Miquel Dehondt.

Okra Dikkebus fietst op de tweede en vierde dinsdag van de maand. “We rijden aan een matig tempo ongeveer 30 km. Onderweg houden we een sanitaire stop, waar natuurlijk ook iets kan genuttigd worden. We vertrekken om 13.30 uur aan het oc Dikkebus en omstreeks 17 uur zijn we terug in Dikkebus. Nieuwkomers zijn welkom”, aldus Marc Trioen.

(foto EG)

The post Fietszegening voor nieuw seizoen bij Okra Dikkebus is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ontdek Kunstenfestival Watou met gids of ga op kinderzoektocht

Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie tijdens de nieuwe editie van Kunstenfestival Watou. Je kan het parcours ook tijdens een geleid bezoek op maat ontdekken, maar ook aan de kinderen wordt er gedacht.
The

Lees meer »

Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de roos: “Fijne reacties op ons initiatief”

Tiegem is traditioneel een dorp waar vroeger veel mensen naar toe kwamen, vooral om en rond het Sint-Arnolduspark. Er zijn heel wat nieuwe initiatieven om het dorp weer op de kaart te zetten. Een daarvan is het organiseren van comedy-avonden in de schitterende, recent gerenoveerde vierkantshoeve Domein Walbrugge.
The post Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de

Lees meer »

Simon en Alex vieren hun diamanten jubileum

Simone Ginneberge (82) en Alex Dhaenens (83) straalden toen zij zaterdagvoormiddag samen met hun familie ter gelegenheid van hun diamanten huwelijksjubileum door schepen van burgerlijke stand Annelies Lammertyn in het Maldegems gemeentehuis werden ontvangen.
The post Simon en Alex vieren hun diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na moeilijk jaar is Kim Debrie klaar voor een drukke werkzomer: “Ik moet elke ochtend nog een pilletje nemen”

“Het was een kl*tejaar, met gesukkel aan de lopende band.” Kim Debrie (45) heeft op medisch vlak een moeilijke periode achter de rug, maar inmiddels staat de goedlachse Radio2-presentatrice er weer. En dat is maar goed ook, want er staat haar nog een drukke werkzomer te wachten. Een periode die haar in het verleden al zoveel moois bracht. “2 juli

Lees meer »

Vrijwilligers zorgen voor proper strand in Wenduine

Een zestigtal vrijwilligers zette zich donderdagmiddag in voor een proper strand. Aanleiding was de tweede ‘Clean Beach’-actiedag van de gemeente De Haan. Op 1 augustus is het strand van Vosseslag aan de beurt.
The post Vrijwilligers zorgen voor proper strand in Wenduine appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain”

Maandagmiddag opende het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem zijn vernieuwde stroke unit. Dat is een aparte eenheid binnen de afdeling Neurologie, waar mensen met een herseninfarct of -bloeding snel gespecialiseerde hulp krijgen.
The post Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain” appeared first on KW.be.

Lees meer »