Efteling geeft Doornroosje make-over, maar vooral haar borsten verbazen bezoekers

Bezoekers van het Nederlandse pretpark Efteling trokken grote ogen toen ze het gerenoveerde kasteel van Doornroosje te zien kregen. Want nu blijkt dat niet enkel het gebouw onder handen werd genomen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik werd er onnozel van”: Van Gerwen voert strijd met zichzelf, maar pakt dan uit met één geniaal moment

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Vanavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »

Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco

Zuivelcoöperatie Milcobel verkoopt ijsproducent Ysco aan een financiële partij. Dat heeft het bedrijf dinsdag aangekondigd.
The post Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco appeared first on KW.be.

Lees meer »

GAIA wil regio’s ertoe aanzetten om wreedheid tegen kuikens aan banden te leggen

Middels de GAIA-zomertoer die dinsdagmiddag afgetrapt werd op het Brusselse Muntplein, wil de dierenrechtenorganisatie een vuist maken tegen het vergassen en levend verbrijzelen van jonge mannelijke kuikens. Om de dagelijkse verbrijzeling en vergassing van kuikens tegen te gaan, eist GAIA dat er verder ingezet wordt op de ingebruikname van in-ovo selectie voor de eierproductie.

Lees meer »

Acht luisterzuilen vertellen de geschiedenis van Lo

De stadswandelroute in en rond het centrum van Lo kreeg een upgrade. Langs het traject van enkele kilometers zijn acht nieuwe luisterzuilen geplaatst. Ook de toegankelijkheid van de wandelroute is sterk verbeterd.
The post Acht luisterzuilen vertellen de geschiedenis van Lo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw leven en eenheid in de partij

Zo verdeeld als de Democratische Partij was over het aftreden van Joe Biden, zo verenigd is ze nu over de kandidatuur van Kamala Harris. Of zij van Trump kan winnen, is hoogst onzeker, maar in ieder geval brengt ze opnieuw leven en eenheid in de partij.

Lees meer »

Van “bedankt Joe” door Obama tot de “slechtste president ooit” volgens Trump: zo reageert politiek Amerika op terugtrekken Biden

Nu Joe Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om het Amerikaanse presidentschap, komen er vanuit zijn partij massaal veel lofbetuigingen, van Kamala Harris over Barack Obama tot de Clintons. Ook steeds meer Democraten spreken hun steun uit voor Kamala Harris, die door Biden naar voren wordt geschoven als zijn mogelijke opvolger. Vanuit Republikeinse hoek weerklinkt dan weer felle kritiek.

Lees meer »

‘Moordstrookjes’ op N12 in Malle worden veiliger gemaakt: “Meer ruimte voor fietsers door schrappen rijstrook”

In Malle starten begin september werken op de N12 om die weg veiliger te maken voor fietsers. Op dit moment is de afstand tussen de fietspaden en de rijvakken erg klein op de verbindingsweg tussen Westmalle en Sint-Antonius (Zoersel). Pas over enkele jaren komen er volledig afgescheiden fietspaden, maar het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat de Antwerpsesteenweg in afwachting

Lees meer »