Doornroosje met “dubbele D” in Efteling: sprookjesfiguur heeft plots grotere borsten na renovatie

In de Efteling in Nederland heeft Doornroosje grotere borsten gekregen na een restauratie. Het was oorspronkelijk alleen de bedoeling dat haar kasteel een flinke renovatie zou krijgen, maar ook de prinses blijkt nu een metamorfose te hebben ondergaan en die gaat niet onopgemerkt voorbij. 

Meer krantenkoppen in België

Snelheid in Waaslandtunnel gaat van 50 naar 30 kilometer per uur 

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) verlaagt vanaf 23 april de snelheidslimiet in de Antwerpse Waaslandtunnel, ook bekend als de ‘Konijnenpijp’, van 50 naar 30 kilometer per uur. Die snelheidsverlaging is volgens AWV nodig om de verkeersveiligheid te kunnen blijven garanderen, in afwachting van een grootschalige renovatie.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Na ‘lustige weduwe’ nu ook meesteroplichter Piet Van Haut verdacht: schandaal breidt uit bij vereniging voor mindervaliden die miljoenen erfde

In een groot onderzoek naar gesjoemel bij een vzw die zich bekommert om mensen met een beperking is nu ook niemand minder dan meesteroplichter Piet Van Haut (55) in verdenking gesteld. Hij en een flamboyante vrouw – die daarnaast ook verdacht wordt van moord op haar rijke echtgenoot – zouden de bejaarde oprichter van de vzw richting uitgang hebben geduwd.

Lees meer »

235 Belgen wachten nog altijd op evacuatie uit Gaza

In de Gazastrook wachten nog steeds zo’n 235 Belgen en rechthebbende Palestijnen op een evacuatie naar België. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een gevaarlijke tocht naar het zuiden van Gaza en moeizame veiligheidsprocedures bemoeilijken een terugkeer naar België. Eerder konden 489 anderen het gebied wel succesvol verlaten.

Lees meer »

Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin 56.000 euro afhandig maakte

De bekende meesteroplichter Piet Van Haut (56) is in beroep veroordeeld tot twintig maanden cel en een boete van 3.000 euro. Hij gaf via een bankkaart van een Knokse vriendin 56.000 euro uit. “Maar we hebben die kaart samen aangevraagd en ik mocht ze gebruiken”, beweerde hij.
The post Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin

Lees meer »