De U13 van Izegems Volley Team

De meisjes U13 niveau 3 reeks F van Izegems Volley Team, met boven van links naar rechts: Manon Rosseel, Tessa Decoene en trainer-coach Audrey Vandooren. Onder van links naar rechts: Flavie Lanssens, Enora Viaene en Zuzanna Sienniak.

(RV/foto RV)

The post De U13 van Izegems Volley Team is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Is koning Filip de ‘armoezaaier’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”

Aanzien en macht zijn kenmerken die alle Europese royals bezitten. Maar als het om hun verloning aankomt, zijn er toch nog immense verschillen. Nu becijferd werd dat onze koninklijke familie de afgelopen drie decennia meer dan 69 miljoen euro aan dotaties heeft ontvangen, onderzoeken we hoeveel belastinggeld er jaarlijks naar ieder Europees vorstenhuis vloeit én hoeveel die royals precies verdienen.

Lees meer »

Na 32 jaar ziet adoptiekind Nathalie haar echte familie terug: “Innige knuffels krijgen van mijn oma: dat voelde alsof ik de Lotto had gewonnen”

“Ik ben altijd blij geweest dat ik in België ben kunnen opgroeien. Maar diep in mij voelde ik een leegte.” Op haar tiende kwam Nathalie naar ons land als Haïtiaans adoptiekind. Inmiddels is ze 42. Vorige week zag ze in New York voor het eerst iemand van haar échte familie terug, 32 jaar later. Dit is het verhaal van een

Lees meer »

Van 299 tot meer dan 3.000 euro per nacht: in dit luxehotel ging Wout van Aert uitwaaien na zijn operatie

In de voetsporen van Paris Hilton en David Beckham. Wout van Aert (29) ging na zijn zware val en operatie uitblazen in ‘La Réserve’ in Knokke-Heist. Niet zomáár een resort, wel het eerste vijfsterrenhotel aan de kust. Dankzij ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys, die er vorig jaar minstens tien miljoen euro inpompten. Voor één nacht moet u wel minstens

Lees meer »