70 arbeiders vast in steengroeven na aardbeving Taiwan

Volgens plaatselijke media zitten in Taiwan zeventig arbeiders vast in twee steengroeven, nadat het eiland vanochtend getroffen werd door een zware aardbeving.

 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN CRISIS MIDDEN-OOSTEN. Commandanten IDF: Israëlische tegenaanval zou “nakend” kunnen zijn, Teheran waarschuwt voor vergelding

Een hoge officier van het Israëlische leger zei maandagavond dat Israël mogelijk op zeer korte termijn met een reactie komt op de Iraanse aanval van afgelopen weekeinde. Teheran waarschuwt dat, mocht Israël aanvallen, het “binnen enkele seconden” terug zal slaan. In Israël komt het oorlogskabinet opnieuw samen. Israël wil Iran van antwoord dienen met een tegenaanval, maar kwam gisteren niet

Lees meer »

Darren Degryse (KSV Oostkamp A): “Ik betreur het vertrek van Delaere”

Het vertrek van hoofdcoach Kurt Delaere na nieuwjaar heeft nogal wat opschudding verwekt op de Valkaart. Kevin Deslypere, ex-speler en kenner van het huis, nam over, maar hield het luttele weken later al voor bekeken. Nu is Nigel Smith aan zet. De voormalige T2 vertrekt na dit kampioenschap en vervoegt zijn voormalige sportieve baas naar Harelbeke.
The post Darren Degryse

Lees meer »

“Ik heb mezelf na lange tijd weer teruggevonden”: Koen Wauters laat negatieve gevoelens rond scheiding definitief achter zich

Koen Wauters (56) zie je vanavond opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens ‘Liefde voor muziek’. Samen met broer Kris neemt hij het nummer ‘On the halfway line’ onder handen van School is cool-zanger Johannes Genard. “Het leuke aan dat programma is dat hoe ver werelden muzikaal ook uit elkaar liggen, ze komen met die covers altijd samen”, stelt Koen.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. 500.000 artilleriegranaten voor Oekraïne dankzij Tsjechisch plan

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft een omstreden wet bekrachtigd om meer manschappen te mobiliseren. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt deze week over afzonderlijke hulpwetten voor Oekraïne, Israël en Taiwan. En bij een Russische raketaanval op de stad Siversk, in het oosten van Oekraïne, zijn zeker vier mensen gedood. De slachtoffers waren mannen tussen 36 en 86 jaar. Zo

Lees meer »

“Al mijn wedstrijdgeld is weg”: ex-profbokser Sugar Jackson heeft het zeer moeilijk om finanieel rond te komen

“Medewerkers gingen met mijn wedstrijdgeld aan de haal.” Ex-profbokser Sugar Jackson Osei Bonsu (43) heeft financieel moeilijke tijden achter de rug. Dat onthult hij in het nieuwe seizoen van het Play 4-programma ‘Don’t Worry, Be Happy’. Maar ondanks de tegenslagen blijft hij optimistisch. Sinds hij een zwaar auto-ongeluk overleefde, koestert hij nog meer wat echt belangrijk is in het leven.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelenski bekrachtigt omstreden nieuwe mobilisatiewet

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft een omstreden wet bekrachtigd om meer manschappen te mobiliseren. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt deze week over afzonderlijke hulpwetten voor Oekraïne, Israël en Taiwan. En bij een Russische raketaanval op de stad Siversk, in het oosten van Oekraïne, zijn zeker vier mensen gedood. De slachtoffers waren mannen tussen 36 en 86 jaar. Zo

Lees meer »