70 arbeiders vast in steengroeven na aardbeving Taiwan

Volgens plaatselijke media zitten in Taiwan zeventig arbeiders vast in twee steengroeven, nadat het eiland vanochtend getroffen werd door een zware aardbeving.

 

Meer krantenkoppen in België

Els Ampe (ex-Open Vld) is na amper één dag haar lijstduwer in Antwerpen al kwijt: “Het is niet de partij die ik dacht te steunen”

De Antwerpse filosoof en Midden-Oosten-kenner Ludo Abicht (87) zal dan toch niet opkomen als lijstduwer van de nieuwe politiek beweging van Els Ampe (ex-Open Vld). Abicht kondigde donderdag aan de Antwerpse kamerlijst van Voor U te duwen, maar amper één dag later ontdekte “hij dat het niet om de partij ging die hij dacht te steunen”.

Lees meer »

Remco Evenepoel spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De pijn vermindert, maar zal nooit meer positief zijn over sleutelbeenbreuk”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dat dat mijn lichaam beter wordt en

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs is gearresteerd

De man die zichzelf dreigde op te blazen aan het Iraanse consulaat in Parijs is gearresteerd. Dat melden Franse media. De man zou rond 11.00 uur het pand in de Franse hoofdstad zijn binnengedrongen. Lokale media melden dat hij na binnenkomst een jas uitdeed en dat er een bommengordel tevoorschijn kwam. Hij zou hebben geroepen zijn “broer te willen wreken”.

Lees meer »

Remco Evenepoel, die alweer op rollen kan rijden, spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De revalidatie is eigenlijk ijsjes eten”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dag dat mijn lichaam beter wordt en

Lees meer »

Van bidprentjes tot tweede thuizen: Heemkring, bib en gemeentehuis zetten deuren open op Erfgoeddag in De Haan

Komende zondag 21 april is er de drieëntwintigste editie van Erfgoeddag, die dit jaar in het teken staat van Thuis. De bib zet voor die gelegenheid haar deuren open, en ook in het gemeentehuis kan je terecht. In de voormalige pastorie van Klemskerke houdt heemkring ‘Tussen Noordee en Noordzee’ aan de hand van oude ‘doodzantjes’ twee eeuwen familiegeschiedenis tegen het

Lees meer »