30 bewoners geëvacueerd bij brand in Europacentrum in Oostende 

In Oostende is er brand uitgebroken in het Europacentrum. 30 bewoners moesten worden geëvacueerd uit de woontoren. De brand ontstond in een flat op de 18de verdieping. De bewoners van die flat moesten naar het ziekenhuis. 

Meer krantenkoppen in België

Technofestival Extrema Outdoor trekt festivalzomer op gang: “Referentie voor het genre met oog voor nieuw talent”

Met 3 dagen Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren breekt het nieuwe festivalseizoen vanaf dit weekend aan. Het festival voor technomuziek bestaat sinds 2011 en ontvangt intussen 28.000 bezoekers per dag. Extrema is geen tweede Tomorrowland, maar het festival heeft dankzij een duidelijke visie en een trouw publiek een speciale status binnen de elektronische muziek opgebouwd.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Op bezoek bij Laura Hilven, stuwende kracht achter Leandro Trossard: “Toen Arsenal concreet werd, ben ik in tranen uitgebarsten”

Leandro Trossard (29) speelt het seizoen van zijn leven in de Premier League. “Vanaf dag één bij Arsenal viel onze mond open”, zegt Laura Hilven (31). Zij is al twaalf jaar de steun en toeverlaat van de Rode Duivel. “Hier heeft hij als klein jongetje zó van gedroomd.” VTM Nieuws-sportanker Lies Vandenberghe stak het Kanaal over voor een exclusief én

Lees meer »

Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internationale verplichtingen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open Vld) ontmoeten en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Ook die bezoeken zijn geannuleerd. Volgens zijn woordvoerder heeft Zelensky al zijn internationale verplichtingen afgeblazen in verband met het Russische offensief in het noorden van de regio Charkiv. Het

Lees meer »

3 meerderjarige verdachten aangehouden na dood trucker die rioolrooster door voorruit kreeg, 2 minderjarigen onder toezicht jeugdrechter

De 3 meerderjarige verdachten in het onderzoek naar de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur in de provincie Namen, zijn aangehouden. Dat meldt het parket van Namen. Ze zouden – samen met 2 minderjarigen – een zwaar rioolrooster vastgemaakt hebben aan een riem en van een snelwegbrug gegooid hebben. Het rooster doorboorde de voorruit van een vrachtwagen en raakte de bestuurder.

Lees meer »

Feesten, tatoeages en dates met Playboymodellen: zoon van Noorse kroonprinses Mette-Marit kiest voor anoniem leven

Uit de koninklijke kooi ontsnappen en geruisloos in de anonimiteit opgaan, kan het echt? Marius Borg Høiby (27), zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit (50), bewijst het. Terwijl zijn (half)zus Ingrid Alexandra vorige week geschiedenis schreef tijdens de Noorse nationale feestdag, was Marius nergens te bekennen. Maar hoe vult hij zijn dagen? Wat met zijn inkomen? En hoe zit dat

Lees meer »

Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’

Met een positieve campagne wil Oostende het bouwafval dat in het milieu terecht komt, beperken. “De aanpak is uniek aan de kust en kan als voorbeeld dienen voor bouwprojecten in de buurt van water”, zegt Tim Corbisier van de Proper Strand Lopers.
The post Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Riemer gaat Club meteen bij de keel proberen grijpen”: voetbalpodcast ‘vier-nul’ buigt zich over aanpak van beide trainers

Hoe gaan Brian Riemer en Nicky Hayen het morgen aanpakken? Het is een vraag die gesteld wordt in de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ in aanloop naar de clash tussen Anderlecht en Club Brugge. “Als het in minuut 80 gelijkstaat, gaat Hayen dan nog vol voor de zege gaan, met het risico de tweede plek te verliezen?”, werpt Marc Degryse op.

Lees meer »

Open gesprek met Eva (28), een van de bekendste tv-presentatrices van Nederland: “Ik heb wél armen en benen, alleen hele kleintjes”

Eva Eikhout (28) is tv-presentatrice en programmamaker, moderator en BN’er (bekende Nederlander) met een heerlijk grote mond en een ontoombare energie. En o ja, ze heeft wél armen en benen. “Alleen hele kleintjes.” Over dingen als je bikinilijn waxen, onenightstands en veel te hard rijden – over haar pittige dagelijkse leven, quoi – schreef ze een aanstekelijk boek. “Ik wil

Lees meer »