? Zwaarste aardbeving in 25 jaar in Taiwan: zeker 4 doden en 700 gewonden

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Arbeider amputeert ei zo na eigen hand met slijpschijf op Oostendse werf: duo riskeert zes maanden cel voor zwartwerk en welzijnsinbreuken

Twee Roemenen uit Brussel riskeren voor de Brugse rechtbank zes maanden cel, eventueel deels met uitstel, en een fikse boete voor zwartwerk en inbreuken op de welzijnswet. De feiten kwamen aan het licht na een gruwelijk ongeval met een slijpschijf op een Oostendse werf.
The post Arbeider amputeert ei zo na eigen hand met slijpschijf op Oostendse werf: duo riskeert

Lees meer »

Bijna 20 activiteiten zetten rijke kustverleden in de kijker

Onder het motto ‘Thuis’ staat Erfgoeddag op zaterdag 20 en zondag 21 april volledig in het teken van het rijke verleden van de kust. Voor deze 23ste editie staan er in Oostende 19 gratis erfgoedactiviteiten op het programma, met het Maritiem Instituut Mercator als kloppend hart van het ‘Erfgoedweekend’.
The post Bijna 20 activiteiten zetten rijke kustverleden in de kijker appeared

Lees meer »

Verdachte van moord in Oostendse prostitutiebuurt staat onder elektronisch toezicht

In het onderzoek naar de moord in de Oostendse prostitutiebuurt staat de hoofdverdachte sinds twee maanden onder elektronisch toezicht. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De 33-jarige Franse Algerijn blijft volhouden dat het slachtoffer hem aanviel met een mes.
The post Verdachte van moord in Oostendse prostitutiebuurt staat onder elektronisch toezicht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Morenkopwandeling door nieuwe parcoursbouwers bij Nooit Moe Boezinge

BOEZINGE De midweekwandeling van wandelclub Nooit Moe Boezinge die voordien ‘Om en rond Boezinge’ heette, werd herdoopt tot Morenkopwandeling. Een zwarte morenkop met hoofdband en oorhangers van zilver siert of ontsiert het wapenschild van Boezinge, een niet voor de hand liggende wapenfiguur.
The post Morenkopwandeling door nieuwe parcoursbouwers bij Nooit Moe Boezinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Honderden mensen lopen elk jaar overgangsuitkering mis wanneer partner overlijdt: “Gemiddeld 1.400 euro per maand die je verliest”

Heel wat mensen lopen een overgangsuitkering mis na het overlijden van hun partner, omdat ze niet weten dat ze daar recht op hebben. Dat blijkt uit het jaarrapport van de Ombudsdienst Pensioenen. Om de uitkering te krijgen, moet je een aanvraag indienen en veel mensen doen dat niet. De Ombudsman Pensioenen roept de overheid op om de uitkering automatisch uit

Lees meer »

Meer dan 320.000 overnachtingen in Limburg tijdens de paasvakantie met Haspengouw als populairste regio

De provincie Limburg heeft er een mooie paasvakantie opzitten met een totaal van 323.000 overnachtingen. De populairste regio is Haspengouw waar het bloesemseizoen vroegtijdig is gestart. "Ook het warme weer heeft voor veel toeristen gezorgd, dat zien we vooral aan de last minute boekingen die gestegen zijn met 18 procent ten opzichte van vorig jaar", zegt Igor Philtjens, gedeputeerde en

Lees meer »

CAMILLE lanceert magische make-upcollectie vanaf woensdag 24 april

Goed nieuws voor de fans van Camille en/of voor wie van make-up houdt, want vanaf woensdag 24 april is de uitgebreide ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-uplijn beschikbaar. De razend populaire artieste kondigde afgelopen weekend het goede nieuws aan op haar eigen Instagrampagina en werkt hiervoor samen met de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous).
The post CAMILLE lanceert magische make-upcollectie

Lees meer »

Naar een nieuwe oude dag

01:10 Tegen 2050 telt België dubbel zoveel 80-plussers. Als we willen dat voor die 1,2 miljoen mensen de oude dag geen lijdensweg wordt, moeten we dringend anders kijken naar wonen, tijdsbesteding en inspra…

Lees meer »