“Welkom lieve Ellie”: Thibaut Courtois en Mishel verwelkomen dochtertje

Thibaut Courtois is opnieuw papa geworden. Zijn vrouw Mishel Gerzig is op 30 maart bevallen van hun eerste kindje. Dat nieuws maakte het koppel vandaag bekend. "Welkom, lieve Ellie", schreef Courtois op Instagram bij een foto van hun handen. Voor de doelman van Real Madrid is het zijn derde kind, hij heeft al een zoon en een dochter uit een vorige relatie. 

Meer krantenkoppen in België

Benefietwandeling voor zieke broertjes Jules en Otis

Vrienden en familieleden organiseren op zondag 5 mei een benefietwandeling om de ouders van Jules (11) en Otis (9) Voet een financieel duwtje in de rug te geven. Door de spierziekte van de broertjes moeten de ouders een aantal aanpassingen doen in hun huis.
The post Benefietwandeling voor zieke broertjes Jules en Otis appeared first on KW.be.

Lees meer »

COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”

Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten.

Lees meer »

LIVEBLOG ATALANTA-VERONA (ma, 20u45). Sluipt De Ketelaere met een overwinning dichterbij in de stand op Lukaku?

Atalanta speelt maandagavond tegen laagvlieger Verona. Het team van Charles De Ketelaere komen van een prestigieuze overwinning op Anfield in de Europa League. Het hoopt om op dit elan verder te gaan tegen een op papier gemakkelijke tegenstander. Met een overwinning houdt de druk hoog op As Roma, dat vijfde staat. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog

Lees meer »

Hier is het (bijna) het hele jaar zomer

Ze worden steeds zeldzamer: de zaken waar de uitbater elk product door en door kent, waar service belangrijker is dan kortingen en waar het erfgoed niet alleen schuilt in de gevel en het interieur, maar ook in de mensen zelf. Omdat hun winkel uitbaten een erezaak is geworden. Deze week slaan we – haha – onze tenten op in Bredene,

Lees meer »

EXCLUSIEVE PEILING. 4 op de 10 Vlamingen wil Vlaamse onafhankelijkheid

Opvallend veel Vlamingen willen meer baas zijn in eigen huis, zo blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Liefst 40 procent gaat akkoord met de stelling dat Vlaanderen op termijn onafhankelijk moet worden. Door dat verrassende resultaat gaapt er een ongemakkelijke kloof, in het bijzonder bij Open Vld en CD&V. Hoe liggen de kaarten daar intern? En

Lees meer »

Buitenspeeldag wordt in Torhout Binnenspeeldag: “Fikse buien voorspeld”

Op woensdag 17 april wordt in heel Vlaanderen de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd. In Torhout hebben het stadsbestuur en de stedelijke jeugddienst in extremis beslist om alles binnen te laten plaatsvinden. “Er worden pittige buien voorspeld”, zegt jeugdconsulent Brecht Colpaert.
The post Buitenspeeldag wordt in Torhout Binnenspeeldag: “Fikse buien voorspeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De man die een jaar dood lag in zijn Antwerpse herenhuis voor hij gevonden werd, krijgt een gezicht: “Markus was een doodbrave mens”

Vandaag wordt in Lint Markus Verschaeren (60) begraven, de man die al een jaar dood in zijn Antwerpse herenhuis lag voordat zijn stoffelijk overschot vorige week werd ontdekt. Maar hoe vereenzaamd de kunstminnende binnenhuisarchitect ook stierf, hij zal een waardig afscheid krijgen. “Marcus was geliefd, maar hij zonderde zich de laatste jaren helaas volledig af”, getuigen bedroefde vrienden bij HLN.

Lees meer »