KIJK. Hoog bezoek in Plopsaland: Thibaut Courtois en Mishel verzamelen Bumba’s en gaan samen van de glijbaan

Thibaut Courtois (31) en Mishel Gerzig (26) genieten volop van hun vrije tijd samen. Courtois heeft de trainingen nog maar recent hervat en moet de weekends voorlopig nog niet vrijhouden voor wedstrijden. Samen met zijn vrouw Mishel en kinderen Adriana (8) en Nicholas (6) ging hij dan maar naar Plopsa Indoor in Hasselt. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Vliegtuig maakt succesvolle noodlanding zonder landingsgestel

Een vliegtuigje met drie mensen aan boord is maandag zonder landingsgestel geland op de luchthaven van het Australische Newcastle. Om die landing veilig te laten verlopen moest het toestel eerst drie uur lang rondjes vliegen om brandstof te verbranden. Het vliegtuig steeg op ten noorden van Sydney, maar kreeg kort nadien “mechanische problemen”. Niemand geraakte gewond.

Lees meer »

KIJK. Huwelijksaanzoek tijdens optreden van Pommelien Thijs in Gent: “Het nummer ‘Ongewoon’ heeft iets ongewoons gedaan”

Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie

Lees meer »

Royaltywatcher stelt zware bodyshaming bij royals aan de kaak: “Amalia in een fris rokje, dat zou de ultieme middelvinger zijn”

“Mijn lichaam gaat alleen mij aan.” Marie Ducruet (31), de schoondochter van prinses Stéphanie van Monaco, reageert aangeslagen nadat ze ‘dik’ werd genoemd. Bodyshaming is iets waar vrouwelijke royals opvallend vaker mee te maken krijgen. Royaltywachter Mario Danneels neemt in ‘Story’ het fenomeen onder de loep en komt tot opvallende conclusies: “Die lange, onmodieuze mantels en sjaals waarin Amalia zich

Lees meer »

Klimaatactivisten leggen luchthaven van München lam

Op de luchthaven van München, in de zuidelijke Duitse deelstaat Beieren, hebben klimaatactivisten van het collectief Letzte Generation (“Laatste Generatie”) zich vastgekleefd op de taxibanen. De luchthaven is daardoor “om veiligheidsredenen gesloten”, meldde een woordvoerder van de luchthaven.

Lees meer »

Vrienden van Roeselarenaar vinden zijn gestolen auto in gracht

Een man uit Roeselare heeft zijn gestolen auto terug die enkele van zijn vrienden afgelopen nacht in een gracht hebben gevonden. De dief had de auto kort ervoor gestolen van op de oprit van het huis van de Roeselarenaar. De vrienden waren even ongerust omdat de portefeuille met de identiteitskaart van de eigenaar in de auto lag. Maar de Roeselarenaar

Lees meer »