KIJK. Hoog bezoek in Plopsaland: Thibaut Courtois en Mishel verzamelen Bumba’s en gaan samen van de glijbaan

Thibaut Courtois (31) en Mishel Gerzig (26) genieten volop van hun vrije tijd samen. Courtois heeft de trainingen nog maar recent hervat en moet de weekends voorlopig nog niet vrijhouden voor wedstrijden. Samen met zijn vrouw Mishel en kinderen Adriana (8) en Nicholas (6) ging hij dan maar naar Plopsa Indoor in Hasselt. 

Meer krantenkoppen in België

Winkeldiefstallen op hoogste niveau in tien jaar: supermarkten willen maatregelen

Het aantal winkeldiefstallen in ons land is vorig jaar gestegen tot het hoogste niveau in tien jaar. Steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Dat meldt Buurtsuper.be, de Unizo-organisatie van zelfstandige supermarktuitbaters, die aan de onderhandelaars van de federale regering vraagt om van winkeldiefstal een prioriteit te maken.

Lees meer »

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »

Nu prinses Elisabeth officieel afgestudeert aan Oxford: hoe ziet haar toekomst er precies uit?

“Ze is heel bedachtzaam en ze neemt haar werk heel serieus.” Na een bacheloropleiding van drie jaar studeert prinses Elisabeth dinsdag af aan de universiteit van Oxford. Veel tijd om te bekomen heeft onze kroonprinses echter niet, want de 22-jarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde wordt binnenkort verwacht op de prestigieuze Amerikaanse universiteit Harvard. Maar hoe zien de

Lees meer »

Réno Dekimpe (alias NØDE) wint dj-contest Bosmolens Ommegang in Izegem

Réno Dekimpe (25) uit de Onze-Lieve-Vrouwestraat is de winnaar geworden van de dj-contest van Bosmolens Ommegang. Op zaterdag 27 juli mag hij met een dj-set van een uur de dj-avond openen. “Ik kijk er enorm naar uit, maar ik heb eerlijk gezegd ook wel wat stress”, lacht hij.
The post Réno Dekimpe (alias NØDE) wint dj-contest Bosmolens Ommegang in

Lees meer »

Bruggeling Joedrick Pupe debuteert met FC Dender op zijn 27ste in eerste klasse: deze “niet-profrijpe” voetballer effende zijn eigen pad

Joedrick Pupe is een naam om in het oog te houden bij de start van de voetbalcompetitie. Door blessures liep zijn weg naar de top niet over rozen, maar nu staat de Bruggeling, die in Oostende ook een koffie- en ijssalon heeft, met FCV Dender EH in eerste klasse.
The post Bruggeling Joedrick Pupe debuteert met FC Dender op

Lees meer »

Tien jaar vrijwilligerswerk bij politiezone Het Houtsche

Politiezone Het Houtsche werkt reeds tien jaar met vrijwilligers die een aantal informatieve taken van de agenten op zich nemen. Begin 2014 werd een oproep gelanceerd voor kandidaat-vrijwilligers en een 40-tal mensen toonden toen interesse. Er volgde een selectie en een screening van de kandidaat-vrijwilligers. Momenteel beschikt Het Houtsche over 15 vrijwilligers, waarvan 14 mannen
The post Tien jaar

Lees meer »

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

“De rookontwikkeling was enorm”: Dino (62) breekt deur open om buurvrouw (82) te redden uit brand in Wervik

Paniek dinsdagavond in centrum Wervik: toen brand werd opgemerkt, verlieten mensen in allerijl hun rijhuis, behalve de 82-jarige vrouw uit wiens woning de rook kwam. Buurman Dino Malfait (62) twijfelde niet en forceerde de deur. “We mogen van geluk spreken dat we thuis waren”, klinkt het. Intussen liet het parket weten dat de vrouw buiten levensgevaar is.
The post

Lees meer »