Ook T-shirt, schoenen en onderbroek van Émile (2) gevonden, schedel brengt geen duidelijkheid over doodsoorzaak

Op basis van de schedel van de 2-jarige Émile in het Franse Haut-Vernet kan nog niet uitgemaakt worden waaraan de Franse peuter overleden is. Dat is dinsdagavond gezegd op een persconferentie van de procureur. Hij gaf wel mee dat er ook kledingstukken van de peuter gevonden zijn. “Maar de doodsoorzaak? Alles blijft mogelijk.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Dit zijn zeer ernstige feiten”: drie jaar cel voor man na vluchtmisdrijf, crash met zoontje (11) en slag aan agent

Een man uit Poperinge is veroordeeld tot drie jaar cel voor zijn roekeloze rijgedrag en geweld tegen de politie in juli vorig jaar. Na een wilde achtervolging en crash gaf de man een 29-jarige agent een klap in het gezicht, met vier operaties voor de inspecteur tot gevolg. Tijdens de feiten zat zijn elfjarig zoontje op de achterbank.
The post

Lees meer »

Gewezen nachtcafé Mar y Sol wijkt voor nieuwbouw

Mar y Sol, het gewezen nachtcafé op de hoek van de Condédreef en de Aalbeeksesteenweg aan kruispunt Pottelberg, gaat tegen de vlakte. Er komt een nieuwbouw met vier appartementen en handelszaak. De oplevering is tegen juni 2025 voorzien.
The post Gewezen nachtcafé Mar y Sol wijkt voor nieuwbouw appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. ‘Bompa Bockie’ wordt al meteen geconfronteerd met de realiteit: “Jij zit op de plaats van Bert, hij overleed onlangs aan een harstilstand”

Bockie De Repper (39) krijgt in de eerste aflevering van ‘Bompa Bockie’ een vaste plek toegewezen tijdens het middagmaal. Wanneer hij probeert een praatje te slaan met de mannen, wordt hij al snel de mond gesnoerd. “Het eten zelf moet wel rustig gebeuren. Je mag je mond wel open doen, maar niet heel de tijd liggen babbelen”, zegt een van

Lees meer »

Davo Wevelgem A doekt ploeg in Nationale 3 op: “Zullen er alles aan doen om in schoonheid te eindigen”

Nadat Davo Wevelgem twee seizoenen geleden promoveerde naar derde nationale komt een einde aan dit avontuur. De club ziet al zijn grootste talenten zo vertrekken. Toch blijven de dames van coach Frederic Carrein gemotiveerd om dit verhaal in schoonheid af te sluiten.
The post Davo Wevelgem A doekt ploeg in Nationale 3 op: “Zullen er alles aan doen om in

Lees meer »

Meer dan 40 doden door zware regenval in Pakistan

Door de felle regenval in Pakistan zijn nu al minstens 41 mensen om het leven gekomen. Dat hebben de autoriteiten maandag laten weten. Pakistan behoort tot de landen die het meest bedreigd worden door de klimaatverandering en de daaruit voortvloeiende extreme weersomstandigheden.

Lees meer »

WHO bezorgd over overdracht van vogelgriep van dier op mens

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft donderdag haar “grote bezorgdheid” geuit over de toenemende overdracht van het vogelgriepvirus naar nieuwe diersoorten, waaronder de mens. “Dat blijft een enorme zorg”, zei Jeremy Farrar, wetenschapper bij het VN-gezondheidsagentschap, tijdens een persbriefing in Genève.

Lees meer »

Wil Iran oorlog? Hoe reageert Biden? Experts maken analyse van Iraanse aanval op Israël: “Wat Iran deed, was gas geven met de handrem op”

De aanval die Iran de voorbije nacht uitvoerde met 300 drones en raketten, was uniek omdat Iran nog nooit in de aanval was gegaan tegen Israël vanop het eigen grondgebied. Dreigt hiermee een oorlog in de hele regio, en hoe kan de VS dat nog verhinderen? Midden-Oostenexpert Koert Debeuf (VUB) en oorlogscorrespondent Robin Ramaekers (VTM) analyseren. “Dat Amerikaanse troepen de

Lees meer »