Kaaiman kiest keurig | Wito stemmen

01:01 Wij hoeven niet altijd aan het woord te zijn, beter niet zelfs. Dus zegt u het een keer: wat vindt u van een minister van Justitie die op televisie komt verklaren dat 16- tot 18-jarigen hun voeten mog… 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw gezichtsverlies voor ons leger: missie fregat Louise-Marie in Rode Zee uitgesteld na incident

Het Belgische fregat Louise-Marie vaart voorlopig niet naar de Rode Zee. De trainingsperiode in de Middellandse Zee wordt voor onbepaalde tijd verlengd. Dat werd beslist na een incident tijdens een training waarbij een droneaanval werd gesimuleerd. Een luchtafweerraket aan boord van het schip bleef daarbij blijven in de lanceerbuis, en ook de andere wapens konden de aanval niet afslaan.

Lees meer »

Iraanse Revolutionaire Garde kaapt containerschip in Straat van Hormuz

Er is een groot containerschip gekaapt in de Straat van Hormuz, bij Iran. Dat meldt het Amerikaanse persagentschap AP en het wordt bevestigd door het Iraanse staatspersagentschap IRNA. Het gaat om de MSC Aries, een schip dat eigendom is van de Israëlische miljardair Eyal Ofer. Het schip is in beslag genomen door de Iraanse Revolutionaire Garde meldt IRNA. De actie

Lees meer »

Twee jaar IT-problemen bij Fluvius. Sandrine krijgt al half jaar geen stroomfactuur: “Wat als ik ineens 3.000 euro moet betalen?”

“Al sinds november krijg ik geen maandfactuur voor mijn elektriciteitsverbruik. Ik hou mijn hart vast voor het moment dat de afrekening dan toch komt”, zegt Sandrine Samyn aan onze HLN-consumentenexperte Safia Yachou. Zij is een van de bijna 17.000 Vlaamse huishoudens en kmo’s die hinder ondervinden door IT-problemen bij Atrias, een platform dat Fluvius ontwikkelde met de andere netbeheerders om

Lees meer »

Nederlandse presentatrice “die eruitziet alsof ze 20 jaar geleden gestorven is” confronteert haters in haar talkshow

De Nederlandse presentatrice Sophie Hilbrand (48) werd onlangs beledigd door twee realitysterren vanwege haar uiterlijk. Zo vonden zij dat de presentatrice eruitzag “alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is.” Sophie liet de pijnlijke kritiek niet tot haar hart komen, maar nodigde daarentegen het duo uit in haar eigen talkshow om met hen te spreken

Lees meer »

Izegems oud-schepen Erik Vandewalle overleden op 86-jarige leeftijd

Oud-schepen Erik Vandewalle uit Izegem is zaterdagmorgen 13 april thuis overleden. Hij was 86 jaar. Erik was politiek een groot figuur in Izegem. Hij was schepen voor de toenmalige Volksunie van 1982 tot 1994.
The post Izegems oud-schepen Erik Vandewalle overleden op 86-jarige leeftijd appeared first on KW.be.

Lees meer »