Jongeman gereanimeerd in zwembad van Center Parcs De Vossemeren in Lommel

Rond 17 uur vanavond heeft personeel van vakantiepark De Vossemeren in Lommel samen met enkele gasten een jongeman moeten reanimeren die in elkaar gestuikt was. Dat schrijft het Belang van Limburg en het nieuws wordt bevestigd door het vakantiepark. Het ongeval gebeurde in de overdekte zwemhal Aquamundo in het park. De jongen is afgevoerd naar het ziekenhuis van Pelt. 

Meer krantenkoppen in België

Strikt dieet veroorzaakt gezondheidsproblemen bij Britse actrice Jameela Jamil: “De complimenten wegen niet op tegen de pijn”

Twintig jaar lang volgde de Britse actrice en radiopresentatrice Jameela Jamil (38) een strikt dieet. Dit met de gedachte dat ze werkte aan een gezonde levensstijl, maar niets blijkt nu dus minder waar te zijn. De actrice kampt daardoor met ernstige botproblemen en roept haar volgers dan ook op om te stoppen met diëten. “De complimenten zijn de pijn niet

Lees meer »

Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar groothertogin María Teresa ontdooit bij Filip en Mathilde

Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht

Lees meer »

‘The Crown’ op z’n Hollands: Koningin Máxima krijgt eigen serie

Na de succesreeks ‘The Crown’, over de Britse koningin Elizabeth II, krijgt ook de Nederlandse koningin Máxima een biopic. In de zesdelige serie komt het liefdesverhaal tussen haar en Willem-Alexander tot leven. Nog voor de serie voor het grote publiek beschikbaar is, kondigt streamingsplatform Videoland al een tweede seizoen aan.

Lees meer »

Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen”

Sinds zaterdag 6 april kunt u aan de Kerkstraat 32 in Kuurne terecht bij Barbershop Kurd. Bezoekers werden het afgelopen weekend verwelkomd met een drankje, Turkse zoetigheden en Belgisch snoep. Het team achter Barbershop Kurd bestaat uit Nihat en Ocalan Arslan, samen met Can Gültekin.
The post Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen” appeared first on

Lees meer »