Jongeman gereanimeerd in zwembad van Center Parcs De Vossemeren in Lommel

Rond 17 uur vanavond heeft personeel van vakantiepark De Vossemeren in Lommel samen met enkele gasten een jongeman moeten reanimeren die in elkaar gestuikt was. Dat schrijft het Belang van Limburg en het nieuws wordt bevestigd door het vakantiepark. Het ongeval gebeurde in de overdekte zwemhal Aquamundo in het park. De jongen is afgevoerd naar het ziekenhuis van Pelt. 

Meer krantenkoppen in België

“Herinnering levendig houden met QR-code op graf”: Uitvaart Beyens-Billiet pakt uit met een primeur voor regio

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in de Lourdesstraat pakt met het platform Herinner Mij.be uit, volgens hen een primeur voor de regio. “Met QR-codes aan het graf of de urne willen we de herinnering aan de dierbaren levendig houden”, zegt zaakvoerder Arne Beyens. “Ons nieuw idee is ondertussen online en toegankelijk voor iedereen.”
The post “Herinnering levendig houden met QR-code op graf”:

Lees meer »

Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw samen in Wingene

Het is intussen een vaste traditie geworden: op de laatste zondag van juli verzamelen oldtimers zich op de parking aan de Verrekijker, terwijl de rockliefhebber zich in de zaal binnen kan vergapen aan een resem geweldige rockbands. Rock Petrol is op zondag 28 juli alweer aan de achtste editie toe.
The post Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw

Lees meer »

OVERZICHT. Deze zomer al zeker 89 Belgen overleden in het buitenland: deze landgenoten stierven op vakantie

Berichten over Belgen die zijn omgekomen in het buitenland: het lijkt in deze zomerperiode schering en inslag. Buitenlandse Zaken heeft weet van 89 overlijdens sinds begin juni, maar dat aantal ligt waarschijnlijk hoger. Toch is er geen sprake van een stijgende tendens. Wel waren er verschillende tragische verhalen over overleden landgenoten in het buitenland die veel aandacht hebben gekregen. Wij

Lees meer »

Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle

Voor haar Midzomer-hoevefeest op zondag 18 augustus is Landelijke Gilde Poelkapelle te gast in het Rozenhof bij Gerard Vanackere en Magda Vandermersch. Net zoals de vorige edities staat het hoevefeest in het teken van oldtimertractoren, met een rondrit en trekkertrek.
The post Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Treinverkeer in heel het land zwaar verstoord door informaticaprobleem: treinen rijden opnieuw, maar hinder blijft mogelijk

Het treinverkeer is in heel het land ernstig verstoord door een informaticaprobleem. Dat bevestigen infrastructuurbeheerder Infrabel en spoorwegmaatschappij NMBS aan onze redactie. Verschillende treinen stonden een tijdlang stil en de schermen vielen uit. Intussen zijn de problemen opgelost. Alle treinen rijden opnieuw, maar de komende uren zijn vertragingen niet uit te sluiten.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Staande ovatie voor Netanyahu in Capitool: “Voor Israël is elke burgerdode een tragedie, voor Hamas is het een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

Trump zegt dat Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan is” en dat “niemand gelooft dat Biden echt Covid had”: “Moeten campagnegeld terugbetalen wegens fraude”

Donald Trump heeft uitgebreid gereageerd op de terugtrekking van Joe Biden als presidentskandidaat. Hij zegt onder meer dat huidig vicepresident Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan” is, en dat niemand gelooft dat Biden echt Covid-19 had. “Moet de Republikeinse Partij niet terugbetaald worden wegens fraude?”

Lees meer »