‘Je richt een bloedbad aan en kan mij bevrijden uit de handen van de politie’: deze 5 topverhalen mag u vandaag niet missen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar Nederlandse student in Noorwegen

Tijdens de zoektocht naar een vermiste Nederlandse student in Noorwegen is vrijdagavond in de stad Bodø het lichaam van een man gevonden. De twintiger verdween woensdag tijdens een bergwandeling met twee medestudenten. Het lichaam is nog niet officieel geïdentificeerd, maar de familie is volgens Noorse media al wel op de hoogte gebracht.

Lees meer »

BUSO Ravelijn in Brugge zal kamperende ouders moeten ontgoochelen bij inschrijvingen: “Toch blijf ik overtuigd van ons systeem”

Zes Brugse families hebben het voorbije weekend gekampeerd aan de ingang van de school voor buitengewoon secundair onderwijs Ravelijn in de Barrièrestraat in Sint-Michiels, in de hoop dat ze er volgend schooljaar hun zorgbehoevende tiener kunnen inschrijven. Er zijn slechts drie plaatsen vacant in de klasjes van de afdeling voor kinderen met een zeer zware beperking. Pas maandagavond neemt de

Lees meer »

“Ga zelf in Oekraïne vechten!” Hoe parlementslid Marjorie Taylor Greene de Amerikaanse miljardensteun alsnog probeert te saboteren

Als alles goed gaat, stemt het Amerikaanse parlement binnen enkele dagen in met nieuwe steun aan Oekraïne. Een pakket van meer dan 60 miljard dollar dat al een halfjaar op goedkeuring wacht. Lukt dat nu eindelijk? Of slagen Trump-gezinde tegenstrevers er toch weer in om de boel te saboteren? Niemand die daar harder voor ijvert dan Marjorie Taylor Greene. Een

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Fans van blauw-zwart verzamelen voor ticket- en paspoortcontrole

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »