Emma Plasschaert leidt nog steeds in ILCA 6 na vier regatta’s in Palma de Mallorca

Emma Plasschaert voert nog steeds de kop van het klassement aan in de categorie ILCA 6 na de tweede dag en vier regatta’s in het kader van de 53e Trofeo SAR Princesa Sofia zeilen in het Spaanse Palma de Mallorca.

De dertigjarige Oostendse eindigde veertiende en vierde in de twee regatta’s van de dag, nadat ze maandag twee keer won. Het slechtste resultaat wordt niet in rekening gebracht. Plasschaert telt zes punten. In haar zog volgen Mara Stransky, Matilda Nicholls en Chiara Benini Floriani op de tweede plaats met negen punten.

De regatta’s lopen de hele week door, met als orgelpunt de medailleraces op zaterdag.

The post Emma Plasschaert leidt nog steeds in ILCA 6 na vier regatta’s in Palma de Mallorca is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Harris heeft al meer dan 100 miljoen dollar opgehaald sinds zondag en dat is ongezien – Biden spreekt deze nacht de natie toe

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Belgian Cats sluiten voorbereiding op Olympische Spelen ongeslagen af met nieuwe zege tegen Japan

De Belgian Cats hebben zondagmiddag in het Franse Reims ook hun zesde en laatste voorbereidingsmatch met het oog op de nakende Olympische Spelen in Parijs (26 juli-11 augustus) gewonnen. Tegen Japan won België met 75-65 (rust: 41-25).
The post Belgian Cats sluiten voorbereiding op Olympische Spelen ongeslagen af met nieuwe zege tegen Japan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dokter Trump geeft update over herstel na moordaanslag

Een halve centimeter. Zoveel heeft het gescheeld of de kogel die het oor van Amerikaans ex-president Donald Trump raakte, had zich in zijn schedel geboord. Dat zegt Ronny Jackson Jr, die tijdens Trump’s presidentschap zijn persoonlijke dokter was, in een brief aan het Huis van Afgevaardigden. Daarin geeft hij de Amerikaanse burgers een update over de toestand van Trump, en

Lees meer »

Koen De Meester runt 90 jaar oude Brugse Boekhandel: “Ik ben eigenlijk geen echte commerçant”

“Ik voel mij soms eerder een boekhouder dan een boekhandelaar. Ik ben geen echte commerçant”, bekent Koen De Meester. Deze Bruggeling is al dertig jaar zaakvoerder van de Brugse Boekhandel, die zijn negentigste verjaardag viert.
The post Koen De Meester runt 90 jaar oude Brugse Boekhandel: “Ik ben eigenlijk geen echte commerçant” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De drugsmarkt ent zich niet uitsluitend op Antwerpen”: krijgen we straks ook drugsgeweld in onze kleinere steden?

Van drugsgeweld kijken ze in Antwerpen en in Brussel allang niet meer op, maar in Sint-Niklaas daverden de inwoners afgelopen nacht letterlijk uit hun bed na een explosie waarbij een link naar de drugswereld wordt vermoed. Moet ook de rest van Vlaanderen rekening houden met meer drugsgeweld? Jelle Janssens, hoofddocent strafrecht en criminologie (UGent), voorspelt.

Lees meer »