Burnley vergeet kansen af te maken en speelt gelijk tegen Wolves

Een must-win eindigde in een gelijkspel. 1-1. Burnley vergat tegen Wolves definitief aansluiting te vinden met de ploegen boven hen in de stand. Kompany en co hebben nog zeven wedstrijden om degradatie te ontlopen. 

Meer krantenkoppen in België

Cliënten hARTwerk maken potten voor Arreli Keukens

Tijdens het opendeurweekend van 20 en 21 april bij Arreli Keukens & Interieur in Roeselare pakt het bedrijf uit met handgemaakte attenties voor hun klanten.
The post Cliënten hARTwerk maken potten voor Arreli Keukens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hier is het (bijna) het hele jaar zomer

Ze worden steeds zeldzamer: de zaken waar de uitbater elk product door en door kent, waar service belangrijker is dan kortingen en waar het erfgoed niet alleen schuilt in de gevel en het interieur, maar ook in de mensen zelf. Omdat hun winkel uitbaten een erezaak is geworden. Deze week slaan we – haha – onze tenten op in Bredene,

Lees meer »

DAVO Wevelgem B kroont zich tot kampioen in Promo 2 B

Zaterdagavond verzekerde Davo Wevelgem B zich van promotie naar Promo 1 door Damesvolley Waregem met 1-3 (15/25, 23/25, 25/21, 15/25) te verslaan. De ploeg van coach Andy Laperre wordt volgend seizoen meteen Davo A. De A-ploeg stopt in Nationale 3.
The post DAVO Wevelgem B kroont zich tot kampioen in Promo 2 B appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zoom Zoom eerste activiteit van vzw Juf Annelies Fonds

In vrije basisschool De Graankorrel in de Magdalenastraat in Wervik lanceert men zaterdag de vzw Juf Annelies Fonds dat zich inzet voor kansarme leerlingen van de school. Ter herdenking aan haar wordt een lindeboom onthuld. Zaterdag zijn er in zaal Kapittel ook diverse optredens. Drie dagen na haar verjaardag. Annelies Verschaeve zou woensdag 43 jaar worden. Ze woonde in Geluwe

Lees meer »

Nieuwe supermarkt op oude site Blekerij ondanks stijgende leegstand in binnenstad

In de Meensesteenweg, op de oude site Blekerij, komt er een grote supermarkt van 2.000 vierkante meter. Dat raakte bekend na een interpellatie van Groen-raadslid David Wemel op de gemeenteraad in Kortrijk maandag over een oplossing van het leegstandsprobleem in Kortrijk.
The post Nieuwe supermarkt op oude site Blekerij ondanks stijgende leegstand in binnenstad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongen (12) uit twee meter diepe put bevrijd op strand Nieuwpoort: “Gelukkig loopt dit goed af”

Een 12-jarige jongen is woensdagavond op het strand van Nieuwpoort bedolven geraakt in een twee meter diepe put. De jongen was er op zeeklassen, maakte een diepe put waarna die plots gedeeltelijk instortte. Hij zat tot aan zijn middel vast. “We zijn snel ter plaatse gegaan en met acht man beginnen graven”, zegt brandweerkapitein Richard Vandenabeele. “Na twaalf minuten was

Lees meer »