Geen nieuwe zege voor Kompany en co: Burnley onderuit bij Wolves na heel knullige tegengoal

Geen nieuwe zege voor Vincent Kompany en Burnley. Op bezoek bij Wolverhampton verloren de ‘Clarets’ met het kleinste verschil na een wel erg knullige tegengoal. Burnley blijft zo op een degradatieplaats hangen. 

Meer krantenkoppen in België

“Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en boete na drie caféruzies

Drie afzonderlijke caféruzies leveren een 27-jarige man uit Harelbeke zes maanden cel en 800 euro boete op, beiden met uitstel. Hij moet zich vooral laten begeleiden voor zijn alcohol- en agressieproblematiek. De man werd al eerder veroordeeld voor geweld.
The post “Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Maffe beelden van uitzinnige fans Club Brugge wanneer ze spelersbus zien – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

China houdt militaire oefeningen met raketten en tientallen jets rond Taiwan na inhuldiging nieuwe president

China is met militaire manoeuvres gestart in de buurt van Taiwan, 3 dagen na de inhuldiging van de nieuwe president Lai Ching-te op het eiland. Dat meldt het Chinese staatspersagentschap Xinhua. China zou daarbij tientallen gevechtsvliegtuigen en raketten ingezet hebben. Taiwan noemt de Chinese oefeningen een "irrationele provocatie", voor China is het een "waarschuwing" voor de "separatistische daden" van Taiwan.

Lees meer »

Vrouw greep hardhandige ex-vriend in kruis: “Enige manier om los te geraken”

“Wel een minuut lang.” Zo lang greep en neep een 30-jarige vrouw uit Menen haar Spaanse ex-vriend in de ballen. Beiden moesten zich woensdag voor familiaal geweld voor de rechter in Kortrijk verantwoorden. De ex daagde niet op, de vrouw vroeg de vrijspraak.
The post Vrouw greep hardhandige ex-vriend in kruis: “Enige manier om los te geraken” appeared first

Lees meer »

KIJK. Vlaamse schrijver schiet eigen boeken stuk en verkoopt ze als kunst

Een schrijver die op zijn eigen boeken schiet, dat zie je niet elke dag. Het is Maarten Inghels, die de opmerkelijke beslissing neemt wanneer hij de jaarlijkse royalty’s van zijn debuutroman ‘De handel in emotionele goederen’ uit 2012 ontvangt. In bovenstaande video zie je hoe hij met een jachtgeweer hagel door de 48 overgebleven exemplaren jaagt op een schietveld in

Lees meer »

Opnieuw projectiel van brug gegooid op E42, gat in autodak van Laetitia en Fabio: “Ze hadden ons kunnen doden”

Na het drama op de E42 dat de Roemeense vrachtwagenchauffeur Gheorghe het leven kostte, werden Laetitia en Fabio, afkomstig uit Verviers en uitbaters van een ijssalon, het slachtoffer van een gelijkaardig incident. Vanop een andere snelwegbrug op diezelfde E42 werd een projectiel gegooid dat vervolgens een gat maakte in het dak van hun wagen. Ze kwamen met de schrik vrij,

Lees meer »

Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox in mijn voorhoofd en mijn bovenlip”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat namelijk in het teken van body positivity en zelfliefde. “Zelfliefde is jezelf graag zien. En voor alle zeurpieten:

Lees meer »

Renovatie Zomerloos zit in laatste rechte lijn

De grondige renovatie van het cultuur- en vrijetijdscentrum Zomerloos zit in een laatste rechte lijn. In drie fases wordt hard doorgewerkt aan de oplevering en opening. Een eerste fase daarin is gepland voor 25 juni, de laatste voor begin oktober.
The post Renovatie Zomerloos zit in laatste rechte lijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

De beelden die fans Club nog deden huiveren: “Vreemd dat de videoref Lardot nog naar het scherm liet gaan”

De voet van Da Silva Lopes (rugnummer 22) nét buitenspel. Door scheidsrechter Lardot na een minutenlange interventie beoordeeld. Zeven minuten voor tijd leek de middenvelder er nochtans 0-1 van gemaakt te hebben voor Cercle Brugge. De bal net achter de lijn. Ongezien Brugs titelscenario. Maar uiteindelijk wel een volledig reglementair, zo luidt het oordeel van onze huisref Tim Pots: “Het

Lees meer »

België wil grote groep landen verzamelen om toekomst van oorlog in Gaza en erkenning van Palestijnse staat te bespreken

België wil met een grote groep Europese landen een proces op gang brengen om het einde van de oorlog tussen Israël en Hamas te bereiken. De erkenning van de Palestijnse Staat moet deel uitmaken van dat proces. Dat heeft premier Alexander De Croo verklaard na een onderhoud met zijn Palestijnse collega Mohammad Mustafa, die in Brussel is. Tegelijk maakt minister

Lees meer »

Geen eten opwarmen in plastic en minder crèmes smeren: nieuwe campagne wijst zwangere vrouwen op gevaren van hormoonverstoorders

De FOD Volksgezondheid lanceert maandag een sensibiliseringscampagne die zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, beter moet informeren over hormoonverstoorders. Die (mengeling van) chemische stoffen worden niet door het lichaam zelf aangemaakt en kunnen de werking van hormonen op verschillende manieren ontregelen. Zo kunnen de risico’s op IQ-verlies, autisme, diabetes, endometriose en bepaalde soorten kankers bij het ongeboren kind

Lees meer »

DE OPLOSSING. CD&V pleit voor verplichte burgerdienst, Open Vld voor meer reservisten: hoe willen partijen ons leger versterken?

In ‘De Oplossing’ van VTM NIEUWS hebben CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Open Vld-voorzitter Tom Ongena zich gebogen over defensie. De twee politici hebben hun plannen voorgesteld om het Belgische leger te versterken. Open Vld wil inzetten op meer reservisten, terwijl CD&V een opmerkelijk voorstel op tafel legt: een verplichte burgerdienst voor alle 18-jarigen.

Lees meer »