Apotheek Loosveldt uit Tiegem viert vijfde verjaardag met zoektocht naar reuze gouden pillen: “Verrassingspakket voor de vinders”

Apotheek Loosveldt uit de Kapellestraat 9 in Tiegem blaast vijf kaarsjes uit. Dat is voor zaakvoerder Bieke Loosveldt de ideale gelegenheid om een leuke zoekactie te organiseren. “Hou de Instagram- en Facebookpagina deze week zeker in de gaten, want er staat een leuke actie gepland”, stond er te lezen op de verjaardagsdatum 1 april op sociale media. “Het wordt een gouden week.”

Vijf dagen op een rij zal er een reuze gouden pil ergens verstopt worden in Tiegem. “Dinsdag 2 april werd de eerste pil verstopt”, vertelt Bieke. “Elke dag post ik een foto van de locatie om 13 uur stipt, zaterdag om 9 uur. De eerste pil werd dinsdag gevonden door Sarah Decock. Woensdag om 13 uur post ik waar de tweede pil zich bevindt.”

De vinder kan de pil omruilen in de apotheek voor een verrassingspakket met zomer essentials ter waarde van 50 euro. “Het tof wedstrijdidee kwam van Guillaume Gracias en de 3Dprinting van de pil werd gedaan door Jan Loosveldt”, licht Bieke toe.

Hoogzwanger

Bieke Loosveldt is nog steeds heel blij dat ze op 1 april 2019 de stap heeft gezet. “Ik was toen hoogzwanger van mijn zoon Theo”, vervolgt de apotheker afkomstig uit Heestert. “Ik wil hierbij mijn man Benoit Dobbeleir danken voor de steun, zowel wat het entertainen van de kinderen betreft als mijn boekhouding in goede banen leiden. Lucie en Theo zorgen ook voor een vrolijke noot door te pas en te onpas binnen te lopen in de apotheek, waar ze heel graag de nieuwe vitamientjes voor kinderen komen proeven.”

Vertrouwen

“Ook een grote dankjewel aan alle Tiegemnaren om ons zo hartelijk te verwelkomen en voor het vertrouwen in mijn advies”, besluit Bieke.

Instagram/Facebook: Apotheek Loosveldt.

The post Apotheek Loosveldt uit Tiegem viert vijfde verjaardag met zoektocht naar reuze gouden pillen: “Verrassingspakket voor de vinders” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het verwijderen is een erg lang en pijnlijk proces”: Koen Wauters is voorlopig nog niet af van getatoeëerde trouwring

Koen Wauters (56) zie je vanavond opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens ‘Liefde voor muziek’. Samen met broer Kris neemt hij het nummer ‘On the halfway line’ onder handen van School is cool-zanger Johannes Genard. “Het leuke aan dat programma is dat hoe ver werelden muzikaal ook uit elkaar liggen, ze komen met die covers altijd samen”, stelt Koen.

Lees meer »

Kamer keurt verlenging levensduur jongste kerncentrales goed

De plenaire Kamer heeft donderdag de verlenging van de levensduur van de twee jongste kerncentrales met tien jaar goedgekeurd. De hervorming, misschien wel de meest besproken maatregel van de afgelopen legislatuur, schrijft voor dat Doel 4 en Tihange 3 ten laatste op 31 december 2037 sluiten.

Lees meer »

Expo in VIVES Kortrijk en Brugge toont gesneuvelde Oekraïense studenten en hun postuum diploma

In de campussen Kortrijk en Brugge van Hogeschool VIVES loopt er een kleine, maar beklijvende tentoonstelling. Die toont foto’s van 40 Oekraïense studenten die het leven hebben gelaten in de oorlog met Rusland. Onder de naam ‘Unissued Diplomas’ hangt daarbij telkens een postuum uitgereikt diploma die ze zelf niet in ontvangst hebben kunnen nemen.
The post Expo in VIVES Kortrijk

Lees meer »

Zware schade aan dak Hotel Royal in De Panne nadat gevels appartement in aanbouw omwaaien

De stormwinden van maandagmiddag hebben voor veel schade gezorgd aan een hotel in de Zeelaan in De Panne. De bovenste gevels van een appartementsgebouw in aanbouw werden weggeblazen waarna het metselwerk vol op het platte dak van Hotel Royal terecht kwam. De schade is aanzienlijk: “Het dak is op verschillende plaatsen geperforeerd en er is ook structurele schade aan de

Lees meer »

Geschorste magistraten vangen bot: hof van beroep bevestigt ordemaatregel

De twee West-Vlaamse procureurs die geschorst werden in de nasleep van de fraude bij het magistratenexamen van januari, mogen het werk nog niet hervatten. Dat heeft de tuchtrechtbank in hoger beroep beslist. De twee hadden beroep aangetekend tegen hun schorsing, maar vingen bot.
The post Geschorste magistraten vangen bot: hof van beroep bevestigt ordemaatregel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schade klimaatverandering loopt volgens onderzoek in de biljoenen (en dat bedrag dreigt nog verder explosief te stijgen)

De gevolgen van klimaatverandering gaan de wereldeconomie biljoenen dollars per jaar kosten, becijferen onderzoekers van het Potsdam-Instituut voor Klimaateffectenonderzoek in het wetenschappelijke tijdschrift ‘Nature’. Een deel van de hogere kosten door extreem weer, gezondheidsschade, lagere landbouwopbrengsten en verminderde productiviteit is nu al onvermijdelijk. Als de wereld de opwarming verder laat oplopen, kan de schadepost volgens de wetenschappers nog explosief stijgen.

Lees meer »