Apotheek Loosveldt uit Tiegem viert vijfde verjaardag met zoektocht naar reuze gouden pillen: “Verrassingspakket voor de vinders”

Apotheek Loosveldt uit de Kapellestraat 9 in Tiegem blaast vijf kaarsjes uit. Dat is voor zaakvoerder Bieke Loosveldt de ideale gelegenheid om een leuke zoekactie te organiseren. “Hou de Instagram- en Facebookpagina deze week zeker in de gaten, want er staat een leuke actie gepland”, stond er te lezen op de verjaardagsdatum 1 april op sociale media. “Het wordt een gouden week.”

Vijf dagen op een rij zal er een reuze gouden pil ergens verstopt worden in Tiegem. “Dinsdag 2 april werd de eerste pil verstopt”, vertelt Bieke. “Elke dag post ik een foto van de locatie om 13 uur stipt, zaterdag om 9 uur. De eerste pil werd dinsdag gevonden door Sarah Decock. Woensdag om 13 uur post ik waar de tweede pil zich bevindt.”

De vinder kan de pil omruilen in de apotheek voor een verrassingspakket met zomer essentials ter waarde van 50 euro. “Het tof wedstrijdidee kwam van Guillaume Gracias en de 3Dprinting van de pil werd gedaan door Jan Loosveldt”, licht Bieke toe.

Hoogzwanger

Bieke Loosveldt is nog steeds heel blij dat ze op 1 april 2019 de stap heeft gezet. “Ik was toen hoogzwanger van mijn zoon Theo”, vervolgt de apotheker afkomstig uit Heestert. “Ik wil hierbij mijn man Benoit Dobbeleir danken voor de steun, zowel wat het entertainen van de kinderen betreft als mijn boekhouding in goede banen leiden. Lucie en Theo zorgen ook voor een vrolijke noot door te pas en te onpas binnen te lopen in de apotheek, waar ze heel graag de nieuwe vitamientjes voor kinderen komen proeven.”

Vertrouwen

“Ook een grote dankjewel aan alle Tiegemnaren om ons zo hartelijk te verwelkomen en voor het vertrouwen in mijn advies”, besluit Bieke.

Instagram/Facebook: Apotheek Loosveldt.

The post Apotheek Loosveldt uit Tiegem viert vijfde verjaardag met zoektocht naar reuze gouden pillen: “Verrassingspakket voor de vinders” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Dat twee zonen overleefden, houdt me recht”: moeder van overleden Mathias (12) reageert op verkeersdrama

“Dat ik mijn oudste zoon Mathias heb moeten afgeven, is verschrikkelijk, maar het feit dat Lukasz en Kyalo het ongeval hebben overleefd, houdt mij recht. We slaan er ons met drie wel doorheen”, reageert Fanny, de moeder van de drie Antwerpse kinderen die zaterdagmorgen betrokken waren bij een zwaar verkeersongeval in Sinsin, in de provincie Namen. Bij dat ongeval kwam

Lees meer »

COMMENTAAR. “De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden een rollercoaster van maanden. Maar het is op zijn minst terug spannend geworden”

President Joe Biden bood zo lang mogelijk weerstand tegen het onvermijdelijke, maar aanvaardde zondag dan toch dat hij te oud is om een tweede termijn in het Witte Huis binnen te halen. Zijn partij gaat zo de laatste rechte lijn naar de presidentsverkiezingen zonder duidelijk draaiboek. Belangrijker nog dan wie ze nu naar voor schuiven, is de vraag op welke

Lees meer »

Kunstenaar steelt historische munt uit British Museum … en deponeert het daarna in de collectebus

De Braziliaanse kunstenaar Ilê Sartuzi heeft een historische munt van het British Museum in Londen gestolen en vervangen door een replica. Niet omdat hij een fervente muntenverzamelaar was, want kort na de diefstal deponeerde hij de originele munt in de collectebus van het museum. Daarmee wil de kunstenaar kritiek uiten op het grote aantal buitenlandse objecten in het museum.

Lees meer »

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Woensdag is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »