‘2024 zal wereldwijd nog warmer zijn dan 2023’: nu al ongeziene start van het jaar

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Het zal mij niet genezen, maar geeft me wel veel steun”: Celeste brengt lied uit over gevecht tegen anorexia

Celeste Devoldere vecht al elf jaar tegen anorexia, maar houdt van zingen. Dankzij producent Jean-Marie Inion, muzikant Dries Chaerle en singer-songwriter Lotte Fontaine kon ze haar droom verwezenlijken en het liedje ‘Lief Monster’ opnemen over haar strijd tegen de eetstoornis. “Je staat er niet alleen voor! Dat is de boodschap die ik wil meegeven.”
The post “Het zal mij niet

Lees meer »

‘Meester Thijs’(38) maakte nog meer slachtoffertjes, zo ontdekken speurders. Zijn vader reageert

Al minstens zeven slachtoffertjes van kleuterleider Thijs D.W. (38) van basisschool De Springplank in het Oost-Vlaamse Onkerzele zijn geïdentificeerd. Dat heeft HLN vernomen. De speurders hebben aan de ouders verteld dat ‘meester Thijs’ beelden van hun zoontjes maakte in de schooltoiletten. De vraag blijft nu of de man nog meer slachtoffers heeft gemaakt, maar ook of hij zijn slachtoffers heeft

Lees meer »

Davo Wevelgem A doekt ploeg in Nationale 3 op: “Zullen er alles aan doen om in schoonheid te eindigen”

Nadat Davo Wevelgem twee seizoenen geleden promoveerde naar derde nationale komt een einde aan dit avontuur. De club ziet al zijn grootste talenten zo vertrekken. Toch blijven de dames van coach Frederic Carrein gemotiveerd om dit verhaal in schoonheid af te sluiten.
The post Davo Wevelgem A doekt ploeg in Nationale 3 op: “Zullen er alles aan doen om in

Lees meer »

Zonen van Paul McCartney en John Lennon treden in de voetsporen van hun vaders en lanceren samen single ‘Primrose Hill’

Er is een nieuwe Lennon-McCartney single uit. Hij heet ‘Primrose Hill’ en is geschreven door… de zonen van het succesvolste songwritersduo aller tijden. Een ballade die klinkt als de Beatles die een wat mindere dag hebben. Komt er nog meer van James en Sean? En zit de wereld daar op te wachten? Oordeel alvast zelf over het resultaat van hun

Lees meer »

“Dawn (25) was parfum aan het kopen voor haar huwelijk”: agent ontdekt ter plaatse dat verloofde bij dodelijke slachtoffers van steekpartij in Sydney hoort

Totale shock voor Ashley Wildey: de agent was uitgerukt om zijn collega’s te helpen bij de steekpartij in Sydney, maar zijn verloofde bleek plots een van de dodelijke slachtoffers te zijn. Dawn Singleton (25) was de dochter van John Singleton, een 82-jarige miljonair die zijn fortuin vergaarde in de reclamewereld.

Lees meer »

Thibo Teirlinck ruilt Dosko Sint-Kruis voor Ruddervoorde

Met ingang van het slotkwartier van de thuiswedstrijd van Dosko Sint-Kruis (2A) tegen Lichtervelde maakte Thibo Teirlinck zijn opwachting. Hij werd op luid applaus getrakteerd. Het kind van het huis zal immers zijn vleugels uitslaan en voor het eerst in zijn voetballeven andere oorden opzoeken.
The post Thibo Teirlinck ruilt Dosko Sint-Kruis voor Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »