VRT sprak al twee maanden met Bart De Pauw zonder slachtoffers te betrekken: “Grote fout”

Frederik Delaplace, gedelegeerd bestuurder van de VRT, overlegde twee maanden lang met Bart De Pauw zonder de slachtoffers daarbij te betrekken. Dat blijkt uit informatie die mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) donderdag gaf in het parlement.

 

Meer krantenkoppen in België

Lachend regenboogkakje bij Dikke Mathille: LGBTI+ organisatie Cavaria lanceert campagne voor komende verkiezingen

14 mei: die datum werd door LGBTI+ organisatie Cavaria geprikt om in Vlaanderen en Brussel hun campagne voor de komende verkiezingen te lanceren. In Oostende kreeg Dikke Mathille een regenboogkussen in de vorm van een ‘lachend kakje’ te zien.
The post Lachend regenboogkakje bij Dikke Mathille: LGBTI+ organisatie Cavaria lanceert campagne voor komende verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Axel Daeseleire leeft week op ritme van internen van Ter Groene Poorte: “Belangrijk dat correct beeld van internaat getoond wordt”

Ongetwijfeld zullen heel wat internen van Ter Groene Poorte op woensdag 15 mei in de gezellige ontspanningszaal van het internaat voor de tv zitten. Allen zijn ze immers benieuwd naar wat Axel Daeseleire te vertellen heeft over zijn verblijf in hun internaat. Het wordt een leuk weerzien in ‘Axel Gaat Binnen’.
The post Axel Daeseleire leeft week op ritme

Lees meer »

De Brieke wint zwerfvuilactie met 12,5 kilometer geruimde wegen

Het straatcomité De Brieke is de winnaar van de zwerfvuilactie 2024. “Voor de actie gingen 436 deelnemers van 16 organisaties op pad”, vertelt duurzaamheidsschepen Chris Verhaeghe (Open VLD). “Ze ruimden in totaal 2.200 kilogram zwerfvuil. Een hoopgevend resultaat. We merken immers dat er bij elke editie minder en minder afval per kilometer gevonden wordt. Tijdens
The post De Brieke

Lees meer »

Ex-winnaars van ‘De mol’ zijn unaniem over wie saboteur is: “Hij gebruikt z’n sympathieke karakter om dingen te laten mislukken”

De grootste speurtocht van het land nadert zijn apotheose. Wie is ‘De mol’? Wie wint de groepspot? En wie druipt af? Lancelot De Deurwaarder (28), Lloyd Vermeulen (27) en Annelotte De Brandt (29) wonnen alledrie een finale en maken een inschatting. Wat zijn hun ultieme tips om de mol te vinden? Wat deden ze met de buit? En hoe veranderde

Lees meer »