Ghelamco ziet schulden stijgen ondanks winst in tweede jaarhelft

08:37 Dankzij een goede tweede jaarhelft beperkte Ghelamco het verlies in 2023. Maar het vastgoedbedrijf van de familie Gheysens ziet zijn schulden verder stijgen. 

Meer krantenkoppen in België

“België barst”: uiterst rechtse groep Voorpost laat weer van zich horen in Komen-Waasten, politici kunnen affiche-actie maar weinig smaken

De politieke spanning begint overal stilaan te stijgen. Partijen maken hun lijsten kenbaar, kopstukken stappen naar voren en militanten bereiden zich voor. Komen-Waasten vormt hier geen uitzondering op, al start het wel met een zure noot. Op enkele plaatsen verschenen affiches van Voorpost met een radicale boodschap. “Er is in onze gemeente geen plaats voor dergelijk radicalisme!”
The post

Lees meer »

Aantal gevallen van apenpokken stijgt exponentieel in Congo, “maar niet meteen gevaar voor een wereldwijde pandemie”

In de Democratische Republiek Congo is het aantal gevallen van mpox, beter bekend als apenpokken, "exponentieel" toegenomen. Dat zegt de Congolese ministerraad. Begin mei dook in het land een nieuwe subvariant van het virus op, die ook seksueel overdraagbaar is. "Het is bang afwachten of die subvariant de oversteek gaat maken naar een van de buurlanden", zegt Laurens Liesenborghs van

Lees meer »

Ruben Van Gucht poseert samen met Sporza-collega Ine Beyen op rode loper van ‘ZomerRevue’

Tijdens de drukke sportzomer houdt sportanker Ruben Van Gucht (37) er een druk sociaal leven op na. Hij deelde afgelopen weekend beelden vanop Tomorrowland en zondagavond poseerde hij met collage Ine Beyen (37) op de rode loper van de ‘ZomerRevue’ van Gert Verhulst en James Cooke in De Panne. Op de ‘blote benen’-affaire tijdens een videogesprek met Radio2 wilde hij

Lees meer »

Nieuw recreatief ponton aan kanaal Nieuwpoort-Duinkerke

Het nieuwe recreatieve ponton dat werd ingehuldigd tijdens de Big Jump aan het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke in De Panne is bedoeld als ideale uitvalsbasis voor watersportactiviteiten (kajakken, suppen…).
The post Nieuw recreatief ponton aan kanaal Nieuwpoort-Duinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie kan daders van vandalisme bij betalend toilet op Zeedijk klissen

Sinds deze zomer zijn de openbare toiletten aan het strand van De Panne tijdens de zomermaanden betalend. Met toegangspoortjes en camera’s hoopt de gemeente de netheid nog meer te garanderen en ook vandalisme tegen te gaan. Afgelopen donderdag was er voor het eerst een geval van vandalisme.
The post Politie kan daders van vandalisme bij betalend toilet op Zeedijk

Lees meer »

Belgen zitten al voor derde dag op rij vast op luchthaven in Palermo, maar verlossing nabij: “Vandaag vertrekt vlucht richting Brussel”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van vrijdag die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Ongeveer 170 Belgische passagiers zitten voor de derde dag op rij vast op de luchthaven van Palermo. De reizigers zouden vandaag terug kunnen vliegen richting Brussel.

Lees meer »

Zoon van prins Laurent blijkt even grote racefanaat als zijn vader: prins Aymeric racet op circuit in Frankrijk

Prins Aymeric (18) heeft een voorliefde voor snelle wagens. Dat blijkt uit zijn Instagram waar hij regelmatig foto’s plaatst van auto’s van topmerken zoals Bentley, Mercedes en Rimac. En nu deelt hij videobeelden vanop het circuit Paul Ricard in Frankrijk. De liefde voor wagens komt van zijn papa, prins Laurent. Die laatste scheurde in het verleden graag rond met snelle

Lees meer »

5 gauwdieven opgepakt voor diefstallen op Tomorrowland: “Bij huiszoeking deel van de buit teruggevonden”

De Antwerpse politie heeft 5 Colombiaanse gauwdieven gearresteerd die vorig weekend actief zijn geweest op Tomorrowland. Eerder konden ze al 16 verdachten opgepakt op het festival zelf, nu zijn er nog 5 andere verdachten gevat tijdens een huiszoeking in Sint-Joost-ten-Node. De agenten vonden er gestolen gsm’s terug, 4000 euro, een stukgetrokken gouden halsketting en laptops.

Lees meer »